038828 - Volt. Sport en ontspanning. Op 23 juni 1963 werd het Volt sportcomplex de Ezelvense Akkers officieel geopend.Gymnastiekvereniging Volt was toen nog Gymnastiek en Atletiekvereniging Volt. Op het terrein was ook een complete atletiek accommodatie inclusief sintelbaan. Vandaar dat de Heer Vermeulen in zijn hoedanigheid als voorzitter van G.& A.V. Volt hier een toespraak hield. V.l.n.r. de HH Vermeulen, Dootjes, Dr.Bruyel bedrijfsarts, Mw.Meijer-v.d.Berg, Ir. Meijer directeur Volt, de wethouders Pontzen en Mannaerts en de heer Hagens voorzitter van de personeelsraad. - Foto's & Kaarten

Volt. Sport en ontspanning. Op 23 juni 1963 werd het Volt sportcomplex de Ezelvense Akkers officieel geopend.Gymnastiekvereniging Volt was toen nog Gymnastiek en Atletiekvereniging Volt. Op het terrein was ook een complete atletiek accommodatie inclusief sintelbaan. Vandaar dat de Heer Vermeulen in zijn hoedanigheid als voorzitter van G.& A.V. Volt hier een toespraak hield. V.l.n.r. de HH Vermeulen, Dootjes, Dr.Bruyel bedrijfsarts, Mw.Meijer-v.d.Berg, Ir. Meijer directeur Volt, de wethouders Pontzen en Mannaerts en de heer Hagens voorzitter van de personeelsraad.

Fotonummer["038828"]
PlaatsTilburg
Straat["Jan Truijenlaan"]
Datering vanaf23-06-1963
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Sport en ontspanning. Op 23 juni 1963 werd het Volt sportcomplex de Ezelvense Akkers officieel geopend.Gymnastiekvereniging Volt was toen nog Gymnastiek en Atletiekvereniging Volt. Op het terrein was ook een complete atletiek accommodatie inclusief sintelbaan. Vandaar dat de Heer Vermeulen in zijn hoedanigheid als voorzitter van G.& A.V. Volt hier een toespraak hield. V.l.n.r. de HH Vermeulen, Dootjes, Dr.Bruyel bedrijfsarts, Mw.Meijer-v.d.Berg, Ir. Meijer directeur Volt, de wethouders Pontzen en Mannaerts en de heer Hagens voorzitter van de personeelsraad.
AnnotatieVolt-contact
Datum

038828 - Volt. Sport en ontspanning. Op 23 juni 1963 werd het Volt sportcomplex de Ezelvense Akkers officieel geopend.Gymnastiekvereniging Volt was toen nog Gymnastiek en Atletiekvereniging Volt. Op het terrein was ook een complete atletiek accommodatie inclusief sintelbaan. Vandaar dat de Heer Vermeulen in zijn hoedanigheid als voorzitter van G.& A.V. Volt hier een toespraak hield. V.l.n.r. de HH Vermeulen, Dootjes, Dr.Bruyel bedrijfsarts, Mw.Meijer-v.d.Berg, Ir. Meijer directeur Volt, de wethouders Pontzen en Mannaerts en de heer Hagens voorzitter van de personeelsraad.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag