1709099 - De Tilburgse Harry Franken is als tolk werkzaam bij de Royal Air Force (R.A.F.) tijdens de tweede wereldoorlog. Groepsfoto van een eenheid. Franken is mogelijk de derde van rechts op de onderste rij. Op dezelfde rij rechts zit zijn kameraard C.J. Whitlock uit Londen. - Foto's & Kaarten

De Tilburgse Harry Franken is als tolk werkzaam bij de Royal Air Force (R.A.F.) tijdens de tweede wereldoorlog. Groepsfoto van een eenheid. Franken is mogelijk de derde van rechts op de onderste rij. Op dezelfde rij rechts zit zijn kameraard C.J. Whitlock uit Londen.

Fotonummer["1709099"]
Datering vanaf1939
Datering tot1945
FotograafOnbekend
Herkomst1709 Archief Harry Franken. Particuliere schenking.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDe Tilburgse Harry Franken is als tolk werkzaam bij de Royal Air Force (R.A.F.) tijdens de tweede wereldoorlog. Groepsfoto van een eenheid. Franken is mogelijk de derde van rechts op de onderste rij. Op dezelfde rij rechts zit zijn kameraard C.J. Whitlock uit Londen.
Datum

1709099 - De Tilburgse Harry Franken is als tolk werkzaam bij de Royal Air Force (R.A.F.) tijdens de tweede wereldoorlog. Groepsfoto van een eenheid. Franken is mogelijk de derde van rechts op de onderste rij. Op dezelfde rij rechts zit zijn kameraard C.J. Whitlock uit Londen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag