030350 - Kruispunt Ringbaan-West-Kwaadeindstraat (links)-Wandelboslaan (rechts). R.K. Kerk Onze Lieve Vrouw van de Vrede, noodkerk aan de Ringbaan-West. Rechts de Paulus-hbs in aanbouw. Op de achtergrond, over de spoorlijn, de (achterzijde van) de huizen aan de Beethovenstraat (nu Hart van Brabantlaan) en verder de Boomstraat, Hagelkruisstraat en Beukenstraat. - Foto's & Kaarten

Kruispunt Ringbaan-West-Kwaadeindstraat (links)-Wandelboslaan (rechts). R.K. Kerk Onze Lieve Vrouw van de Vrede, noodkerk aan de Ringbaan-West. Rechts de Paulus-hbs in aanbouw. Op de achtergrond, over de spoorlijn, de (achterzijde van) de huizen aan de Beethovenstraat (nu Hart van Brabantlaan) en verder de Boomstraat, Hagelkruisstraat en Beukenstraat.

Fotonummer["030350"]
PlaatsTilburg
Straat["Ringbaan-West"]
FotograafBureau voor Statistiek en Voorlichting, gemeente Tilburg;
HerkomstBureau voor Statistiek en Voorlichting van de gemeente Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingKruispunt Ringbaan-West-Kwaadeindstraat (links)-Wandelboslaan (rechts). R.K. Kerk Onze Lieve Vrouw van de Vrede, noodkerk aan de Ringbaan-West. Rechts de Paulus-hbs in aanbouw. Op de achtergrond, over de spoorlijn, de (achterzijde van) de huizen aan de Beethovenstraat (nu Hart van Brabantlaan) en verder de Boomstraat, Hagelkruisstraat en Beukenstraat.
Datum["1959"]

030350 - Kruispunt Ringbaan-West-Kwaadeindstraat (links)-Wandelboslaan (rechts). R.K. Kerk Onze Lieve Vrouw van de Vrede, noodkerk aan de Ringbaan-West. Rechts de Paulus-hbs in aanbouw. Op de achtergrond, over de spoorlijn, de (achterzijde van) de huizen aan de Beethovenstraat (nu Hart van Brabantlaan) en verder de Boomstraat, Hagelkruisstraat en Beukenstraat.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag