054657 - Priester Franciscus Boelaars, de eerste pastoor van Biest op het priesterkoor van de R.K. kerk R.K. kerk H. Antonius van Padua . Hij werd geboren te Tilburg in 1879 en overleed in Biest-Houtakker in 1924. Op de trap links zijn neefjes Joseph Boelaars, later pastoor te Eersel, en rechts Jan Boelaars, missionaris van het H. Hart. De foto is genomen door zijn broer Henri Boelaars. - Foto's & Kaarten

Priester Franciscus Boelaars, de eerste pastoor van Biest op het priesterkoor van de R.K. kerk R.K. kerk H. Antonius van Padua . Hij werd geboren te Tilburg in 1879 en overleed in Biest-Houtakker in 1924. Op de trap links zijn neefjes Joseph Boelaars, later pastoor te Eersel, en rechts Jan Boelaars, missionaris van het H. Hart. De foto is genomen door zijn broer Henri Boelaars.

Fotonummer["054657"]
PlaatsBiest-Houtakker
Datering vanaf1922
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingPriester Franciscus Boelaars, de eerste pastoor van Biest op het priesterkoor van de R.K. kerk R.K. kerk H. Antonius van Padua . Hij werd geboren te Tilburg in 1879 en overleed in Biest-Houtakker in 1924. Op de trap links zijn neefjes Joseph Boelaars, later pastoor te Eersel, en rechts Jan Boelaars, missionaris van het H. Hart. De foto is genomen door zijn broer Henri Boelaars.
AnnotatieHilvarenbeek en zijn oude kerkdorpen p. 116. De besloten hof, p 33, 120.
Datum

054657 - Priester Franciscus Boelaars, de eerste pastoor van Biest op het priesterkoor van de R.K. kerk R.K. kerk H. Antonius van Padua . Hij werd geboren te Tilburg in 1879 en overleed in Biest-Houtakker in 1924. Op de trap links zijn neefjes Joseph Boelaars, later pastoor te Eersel, en rechts Jan Boelaars, missionaris van het H. Hart. De foto is genomen door zijn broer Henri Boelaars.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag