800095 - Sport. Voetbal. Voetbalvereniging R.K.S.V. Taxandria in Oisterwijk. Heilige mis ter gelegenheid van het 40-jarige jubilieum. Deken Verheyen was in de beginjaren betrokken bij de voetbalclub. Als kapelaan van de Johannes kerk was hij geestelijk adviseur van Taxandria. - Foto's & Kaarten

Sport. Voetbal. Voetbalvereniging R.K.S.V. Taxandria in Oisterwijk. Heilige mis ter gelegenheid van het 40-jarige jubilieum. Deken Verheyen was in de beginjaren betrokken bij de voetbalclub. Als kapelaan van de Johannes kerk was hij geestelijk adviseur van Taxandria.

Fotonummer["800095"]
PlaatsOisterwijk
Datering vanaf06-1984
Herkomst1724. Archief Voetbalclub Taxandria
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingSport. Voetbal. Voetbalvereniging R.K.S.V. Taxandria in Oisterwijk. Heilige mis ter gelegenheid van het 40-jarige jubilieum. Deken Verheyen was in de beginjaren betrokken bij de voetbalclub. Als kapelaan van de Johannes kerk was hij geestelijk adviseur van Taxandria.
Datum

800095 - Sport. Voetbal. Voetbalvereniging R.K.S.V. Taxandria in Oisterwijk. Heilige mis ter gelegenheid van het 40-jarige jubilieum. Deken Verheyen was in de beginjaren betrokken bij de voetbalclub. Als kapelaan van de Johannes kerk was hij geestelijk adviseur van Taxandria.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag