037866 - Elisabethziekenhuis. Textiel. Directie van de stoomververij en chemische wasserij De Regenboog bij het 50-jarig bestaan van het bedrijf. Van links naar rechts Charles, Joop en Han Janssen en hun vader Joseph Janssen bij het portret van Joseph, geschilderd door Theo Swagemakers. Directeur Joseph J.M. Janssen werd geboren te Tilburg op 31 oktober 1872 en overleed aldaar op 9 december 1945. Hij trouwde Maria A.J. Verhulst en later Willy Twaalfhoven. Hij was oprichter van de Regenboog, kerkmeester van de parochie H. Margaretha Maria aan de Ringbaan-West, regent en oud-secretaris van het St. Elisabethziekenhuis en regent van het St. Josephgesticht. Hij was ridder in de Orde van Oranje Nassau en ridder in de Orde van de H. Gregorius de Grote. - Foto's & Kaarten

Elisabethziekenhuis. Textiel. Directie van de stoomververij en chemische wasserij De Regenboog bij het 50-jarig bestaan van het bedrijf. Van links naar rechts Charles, Joop en Han Janssen en hun vader Joseph Janssen bij het portret van Joseph, geschilderd door Theo Swagemakers. Directeur Joseph J.M. Janssen werd geboren te Tilburg op 31 oktober 1872 en overleed aldaar op 9 december 1945. Hij trouwde Maria A.J. Verhulst en later Willy Twaalfhoven. Hij was oprichter van de Regenboog, kerkmeester van de parochie H. Margaretha Maria aan de Ringbaan-West, regent en oud-secretaris van het St. Elisabethziekenhuis en regent van het St. Josephgesticht. Hij was ridder in de Orde van Oranje Nassau en ridder in de Orde van de H. Gregorius de Grote.

Fotonummer["037866"]
PlaatsTilburg
Straat["Bredaseweg"]
Datering vanaf1940
FotograafFortuin, W., Amsterdam
Herkomstarchief ververij de Regenboog Tilburg, nr. 672
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingElisabethziekenhuis. Textiel. Directie van de stoomververij en chemische wasserij De Regenboog bij het 50-jarig bestaan van het bedrijf. Van links naar rechts Charles, Joop en Han Janssen en hun vader Joseph Janssen bij het portret van Joseph, geschilderd door Theo Swagemakers. Directeur Joseph J.M. Janssen werd geboren te Tilburg op 31 oktober 1872 en overleed aldaar op 9 december 1945. Hij trouwde Maria A.J. Verhulst en later Willy Twaalfhoven. Hij was oprichter van de Regenboog, kerkmeester van de parochie H. Margaretha Maria aan de Ringbaan-West, regent en oud-secretaris van het St. Elisabethziekenhuis en regent van het St. Josephgesticht. Hij was ridder in de Orde van Oranje Nassau en ridder in de Orde van de H. Gregorius de Grote.
Huisnummer211
Datum

037866 - Elisabethziekenhuis. Textiel. Directie van de stoomververij en chemische wasserij De Regenboog bij het 50-jarig bestaan van het bedrijf. Van links naar rechts Charles, Joop en Han Janssen en hun vader Joseph Janssen bij het portret van Joseph, geschilderd door Theo Swagemakers. Directeur Joseph J.M. Janssen werd geboren te Tilburg op 31 oktober 1872 en overleed aldaar op 9 december 1945. Hij trouwde Maria A.J. Verhulst en later Willy Twaalfhoven. Hij was oprichter van de Regenboog, kerkmeester van de parochie H. Margaretha Maria aan de Ringbaan-West, regent en oud-secretaris van het St. Elisabethziekenhuis en regent van het St. Josephgesticht. Hij was ridder in de Orde van Oranje Nassau en ridder in de Orde van de H. Gregorius de Grote.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig? Chat is online op maandag van 13.00 - 16.00 uur en van 19.00 - 22.00 uur.
op dinsdag t/m donderdag van 10.00-16.00 uur en van 19.00-22.00 uur.
op vrijdag van 13.00-16.00 en van 19.00-22.00 uur.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag