652474 - Straatbeelden van Tilburg. Wegwerkzaamheden aan de zuidkant van het Heuvelplein. Rechts een gesloten Hotel Riche met links er tegenover het pand van dr. Taminiau. Bij de stoplichten staat een mevrouw met een sjaal om haar hoofd - een mode item dat bij de meeste Nederlandse vrouwen buiten gebruik raakte sinds de jaren 70. - Foto's & Kaarten

Straatbeelden van Tilburg. Wegwerkzaamheden aan de zuidkant van het Heuvelplein. Rechts een gesloten Hotel Riche met links er tegenover het pand van dr. Taminiau. Bij de stoplichten staat een mevrouw met een sjaal om haar hoofd - een mode item dat bij de meeste Nederlandse vrouwen buiten gebruik raakte sinds de jaren 70.

Fotonummer["652474"]
PlaatsTilburg
Straat["Heuvelring"]
WijkCentrum
HerkomstPublieke Werken Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingStraatbeelden van Tilburg. Wegwerkzaamheden aan de zuidkant van het Heuvelplein. Rechts een gesloten Hotel Riche met links er tegenover het pand van dr. Taminiau. Bij de stoplichten staat een mevrouw met een sjaal om haar hoofd - een mode item dat bij de meeste Nederlandse vrouwen buiten gebruik raakte sinds de jaren 70.
Datum["1970"]

652474 - Straatbeelden van Tilburg. Wegwerkzaamheden aan de zuidkant van het Heuvelplein. Rechts een gesloten Hotel Riche met links er tegenover het pand van dr. Taminiau. Bij de stoplichten staat een mevrouw met een sjaal om haar hoofd - een mode item dat bij de meeste Nederlandse vrouwen buiten gebruik raakte sinds de jaren 70.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag