602237 - Praalwagen van buurtvereniging Kreitenmolenstraat-hoek Zeshoevenstraat, gefotografeerd in de Slimstraat, voor het gemeentehuis en de kiosk. De stoet trok door Udenhout t.g.v. de viering van de tienjarige bevrijding van Nederland. De wagen kreeg de derde prijs. De buurtvereniging had niet gekozen voor het thema bevrijding, maar voor het thema watersnoodramp, die zich voltrok in de nacht van 31 januari op 1 februari 1953. Vandaar het wapen van Zeeland en de jongens in matrozenpak. Raadhuis. - Foto's & Kaarten

Praalwagen van buurtvereniging Kreitenmolenstraat-hoek Zeshoevenstraat, gefotografeerd in de Slimstraat, voor het gemeentehuis en de kiosk. De stoet trok door Udenhout t.g.v. de viering van de tienjarige bevrijding van Nederland. De wagen kreeg de derde prijs. De buurtvereniging had niet gekozen voor het thema bevrijding, maar voor het thema watersnoodramp, die zich voltrok in de nacht van 31 januari op 1 februari 1953. Vandaar het wapen van Zeeland en de jongens in matrozenpak. Raadhuis.

Fotonummer["602237"]
PlaatsUdenhout
Datering vanaf05-05-1955
FotograafSchmidlin, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingPraalwagen van buurtvereniging Kreitenmolenstraat-hoek Zeshoevenstraat, gefotografeerd in de Slimstraat, voor het gemeentehuis en de kiosk. De stoet trok door Udenhout t.g.v. de viering van de tienjarige bevrijding van Nederland. De wagen kreeg de derde prijs. De buurtvereniging had niet gekozen voor het thema bevrijding, maar voor het thema watersnoodramp, die zich voltrok in de nacht van 31 januari op 1 februari 1953. Vandaar het wapen van Zeeland en de jongens in matrozenpak. Raadhuis.
AnnotatieBrabants Dagblad, rubriek Weerzien, 27.8.2008.
Datum

602237 - Praalwagen van buurtvereniging Kreitenmolenstraat-hoek Zeshoevenstraat, gefotografeerd in de Slimstraat, voor het gemeentehuis en de kiosk. De stoet trok door Udenhout t.g.v. de viering van de tienjarige bevrijding van Nederland. De wagen kreeg de derde prijs. De buurtvereniging had niet gekozen voor het thema bevrijding, maar voor het thema watersnoodramp, die zich voltrok in de nacht van 31 januari op 1 februari 1953. Vandaar het wapen van Zeeland en de jongens in matrozenpak. Raadhuis.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag