1726_041 - Affiche Tweede Wereldoorlog. Openbare bekendmaking Verduistering van het Militair Gezag. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag. Ten gevolge van de verordening van de chef van de staf Militair Gezag, getiteld Wijzigingen verduisteringsverordening, zijn de bestaande bepalingen op het gebied van verduistering met enige wijzigingen gehandhaafd. Afkomstig van de chef van den Staf Militair Gezag, op last, de Sous-Chef, de luitenant-Kolonel, W. Chr. Posthumus Meyjes. Afmeting: 27x40 cm, Drukkerij H. Gianotten, Tilburg, 1944. WOII. WO2. - Foto's & Kaarten

Affiche Tweede Wereldoorlog. Openbare bekendmaking Verduistering van het Militair Gezag. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag. Ten gevolge van de verordening van de chef van de staf Militair Gezag, getiteld Wijzigingen verduisteringsverordening, zijn de bestaande bepalingen op het gebied van verduistering met enige wijzigingen gehandhaafd. Afkomstig van de chef van den Staf Militair Gezag, op last, de Sous-Chef, de luitenant-Kolonel, W. Chr. Posthumus Meyjes. Afmeting: 27x40 cm, Drukkerij H. Gianotten, Tilburg, 1944. WOII. WO2.

Fotonummer["1726_041"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1944
Herkomst1726 Plaatsingslijst van het archief van Affiches Tweede Wereldoorlog
Uiterlijke vormaffiche
OmschrijvingAffiche Tweede Wereldoorlog. Openbare bekendmaking Verduistering van het Militair Gezag. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag. Ten gevolge van de verordening van de chef van de staf Militair Gezag, getiteld Wijzigingen verduisteringsverordening, zijn de bestaande bepalingen op het gebied van verduistering met enige wijzigingen gehandhaafd. Afkomstig van de chef van den Staf Militair Gezag, op last, de Sous-Chef, de luitenant-Kolonel, W. Chr. Posthumus Meyjes. Afmeting: 27x40 cm, Drukkerij H. Gianotten, Tilburg, 1944. WOII. WO2.
Datum

1726_041 - Affiche Tweede Wereldoorlog.

Openbare bekendmaking Verduistering van het Militair Gezag. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag.
 
Ten gevolge van de verordening van de chef van de staf Militair Gezag, getiteld Wijzigingen verduisteringsverordening, zijn de bestaande bepalingen op het gebied van verduistering met enige wijzigingen gehandhaafd.

Afkomstig van de chef van den Staf Militair Gezag, op last, de Sous-Chef, de luitenant-Kolonel, W. Chr. Posthumus Meyjes.

Afmeting: 27x40 cm, Drukkerij H. Gianotten, Tilburg, 1944.

WOII. WO2.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag