650862 - Toevallige ontmoeting van boer Toon, "Toontje", KOLEN, links met zijn trouwe Duitse herder Tarzan, en een groepje Tilburgse ambtenaren van Publieke Werken, resp. Stadsontwikkeling. Zij waren op verkenningstocht i.v.m. de grote stadsuitbreiding Reeshof. V.l.n.r. ir.Jaap Vromans, met alpinopet (stedenbouw), Ben Rentinck (weg- en waterbouw), ir. Louis Houët, met baard, (stedenbouw), Tris Serail (stagiair van de Katholieke Hogeschool), Henny van Vught (met map onder zijn arm), stedebouwkundig ontwerper. Schuin achter hem Jan van Summeren en Jan Biesheuvel. Op de plaats waar Toon Kolen zijn boerderij had, Reeshofdijk 35, staat nu het winkelcentrum "Heyhoef". Het gezelschap staat op het koeienpad, achter de boerderij, richting de Langendijk. De nu 85-jarige Toon Kolen en zijn even oude echtgenote, wonen thans, nov. 2014, in een zorgcentrum in Udenhout. - Foto's & Kaarten

Toevallige ontmoeting van boer Toon, "Toontje", KOLEN, links met zijn trouwe Duitse herder Tarzan, en een groepje Tilburgse ambtenaren van Publieke Werken, resp. Stadsontwikkeling. Zij waren op verkenningstocht i.v.m. de grote stadsuitbreiding Reeshof. V.l.n.r. ir.Jaap Vromans, met alpinopet (stedenbouw), Ben Rentinck (weg- en waterbouw), ir. Louis Houët, met baard, (stedenbouw), Tris Serail (stagiair van de Katholieke Hogeschool), Henny van Vught (met map onder zijn arm), stedebouwkundig ontwerper. Schuin achter hem Jan van Summeren en Jan Biesheuvel. Op de plaats waar Toon Kolen zijn boerderij had, Reeshofdijk 35, staat nu het winkelcentrum "Heyhoef". Het gezelschap staat op het koeienpad, achter de boerderij, richting de Langendijk. De nu 85-jarige Toon Kolen en zijn even oude echtgenote, wonen thans, nov. 2014, in een zorgcentrum in Udenhout.

Fotonummer["650862"]
PlaatsTilburg
Straat["Reeshofdijk"]
WijkReeshof
Datering vanaf1980
FotograafFotograaf Publieke Werken Tilburg
Herkomst1310Dienst Publieke Werken gemeente Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingToevallige ontmoeting van boer Toon, "Toontje", KOLEN, links met zijn trouwe Duitse herder Tarzan, en een groepje Tilburgse ambtenaren van Publieke Werken, resp. Stadsontwikkeling. Zij waren op verkenningstocht i.v.m. de grote stadsuitbreiding Reeshof. V.l.n.r. ir.Jaap Vromans, met alpinopet (stedenbouw), Ben Rentinck (weg- en waterbouw), ir. Louis Houët, met baard, (stedenbouw), Tris Serail (stagiair van de Katholieke Hogeschool), Henny van Vught (met map onder zijn arm), stedebouwkundig ontwerper. Schuin achter hem Jan van Summeren en Jan Biesheuvel. Op de plaats waar Toon Kolen zijn boerderij had, Reeshofdijk 35, staat nu het winkelcentrum "Heyhoef". Het gezelschap staat op het koeienpad, achter de boerderij, richting de Langendijk. De nu 85-jarige Toon Kolen en zijn even oude echtgenote, wonen thans, nov. 2014, in een zorgcentrum in Udenhout.
AnnotatieRubriek `Weerzien`, Brabants Dagblad 10/11/2014, editie Tilburg.
Datum

650862 - Toevallige ontmoeting van boer Toon, "Toontje",  KOLEN, links met zijn trouwe Duitse herder Tarzan, en een groepje Tilburgse ambtenaren van Publieke Werken, resp. Stadsontwikkeling. Zij waren op verkenningstocht  i.v.m. de grote stadsuitbreiding Reeshof. V.l.n.r. ir.Jaap Vromans, met alpinopet (stedenbouw), Ben Rentinck (weg- en waterbouw), ir. Louis Houët, met baard,  (stedenbouw), Tris Serail (stagiair van de Katholieke Hogeschool), Henny van Vught (met map onder zijn arm), stedebouwkundig ontwerper. Schuin achter hem Jan van Summeren en Jan Biesheuvel. Op de plaats waar Toon Kolen zijn boerderij had, Reeshofdijk 35, staat nu het winkelcentrum "Heyhoef". Het gezelschap staat op het koeienpad, achter de boerderij, richting de Langendijk. De nu 85-jarige Toon Kolen en zijn even oude echtgenote, wonen thans, nov. 2014, in een zorgcentrum in Udenhout.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag