041990 - Keuringsdienst van Waren. Twee inspecteurs van de Keuringsdienst van Waren nemen een melkmonster in een speciaal hiervoor ingericht lokaal. Overeenkomstig het Melkbesluit van 1929 werd melk streng gecontroleerd omdat het een bedreiging vormde voor de volksgezondheid. - Foto's & Kaarten

Keuringsdienst van Waren. Twee inspecteurs van de Keuringsdienst van Waren nemen een melkmonster in een speciaal hiervoor ingericht lokaal. Overeenkomstig het Melkbesluit van 1929 werd melk streng gecontroleerd omdat het een bedreiging vormde voor de volksgezondheid.

Fotonummer["041990"]
PlaatsTilburg
HerkomstBrabantsche Illustratie 20 november 1929
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingKeuringsdienst van Waren. Twee inspecteurs van de Keuringsdienst van Waren nemen een melkmonster in een speciaal hiervoor ingericht lokaal. Overeenkomstig het Melkbesluit van 1929 werd melk streng gecontroleerd omdat het een bedreiging vormde voor de volksgezondheid.
AnnotatieTilburg, II, 1997, p. 54
Datum["1929"]

041990 - Keuringsdienst van Waren. Twee inspecteurs van de Keuringsdienst van Waren nemen een melkmonster in een speciaal hiervoor ingericht lokaal. Overeenkomstig het Melkbesluit van 1929 werd melk streng gecontroleerd omdat het een bedreiging vormde voor de volksgezondheid.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag