051161 - Basisonderwijs. Klassenfoto r.k. lagere school. St. Dionysius in de volksmond afgekort Saint Denis. Leerlingen van de derde klas van de school St. Denis Deze school behoorde bij de parochie het Heike in het centrum. In de klas zaten 52 leerlingen. De onderwijzer was frater Amator. De school was toen nog een jongensschool. Van de leerlingen zijn zeventien achternamen bekend. - Foto's & Kaarten

Basisonderwijs. Klassenfoto r.k. lagere school. St. Dionysius in de volksmond afgekort Saint Denis. Leerlingen van de derde klas van de school St. Denis Deze school behoorde bij de parochie het Heike in het centrum. In de klas zaten 52 leerlingen. De onderwijzer was frater Amator. De school was toen nog een jongensschool. Van de leerlingen zijn zeventien achternamen bekend.

Fotonummer["051161"]
PlaatsTilburg
Straat["Antoniusstraat"]
WijkCentrum
Datering vanaf1934
HerkomstIersel, Frans van
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingBasisonderwijs. Klassenfoto r.k. lagere school. St. Dionysius in de volksmond afgekort Saint Denis. Leerlingen van de derde klas van de school St. Denis Deze school behoorde bij de parochie het Heike in het centrum. In de klas zaten 52 leerlingen. De onderwijzer was frater Amator. De school was toen nog een jongensschool. Van de leerlingen zijn zeventien achternamen bekend.
Huisnummer5B
Datum

051161 - Basisonderwijs.  Klassenfoto r.k. lagere school. St. Dionysius in de volksmond afgekort Saint Denis. Leerlingen van de derde klas van de school St. Denis Deze school behoorde bij de parochie het Heike in het centrum. In de klas zaten 52 leerlingen. De onderwijzer was frater Amator. De school was toen nog een jongensschool. Van de leerlingen zijn zeventien achternamen bekend.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag