001747 - Oude Dijk, kloostercomplex uit de 19e eeuw van de congregatie van de Zusters van Liefde van O.L.V. Moeder van Barmhartigheid. Als architecten worden genoemd: Van Aalst uit 's-Hertogenbosch en uit Tilburg Goyaerts, Van den Biggelaar, F. de Beer en J. Donders. - Foto's & Kaarten

Oude Dijk, kloostercomplex uit de 19e eeuw van de congregatie van de Zusters van Liefde van O.L.V. Moeder van Barmhartigheid. Als architecten worden genoemd: Van Aalst uit 's-Hertogenbosch en uit Tilburg Goyaerts, Van den Biggelaar, F. de Beer en J. Donders.

Fotonummer["001747"]
PlaatsTilburg
Straat["Oude Dijk"]
WijkOude Dijk
Datering vanaf1910
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingOude Dijk, kloostercomplex uit de 19e eeuw van de congregatie van de Zusters van Liefde van O.L.V. Moeder van Barmhartigheid. Als architecten worden genoemd: Van Aalst uit 's-Hertogenbosch en uit Tilburg Goyaerts, Van den Biggelaar, F. de Beer en J. Donders.
Annotatie'Tilburg' jrg. 7 (1989) p. 51.
Huisnummer1
Datum

001747 - Oude Dijk, kloostercomplex uit de 19e eeuw van de congregatie van de Zusters van Liefde van O.L.V. Moeder van Barmhartigheid. Als architecten worden genoemd: Van Aalst uit 's-Hertogenbosch en uit Tilburg Goyaerts, Van den Biggelaar, F. de Beer en J. Donders.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag