064219 - Wandelsport. Links leden van Sportclub Eras Tilburg (SET), (Eras was een wollenstoffenfabriek aan de Goirkestraat), met overhemd en stropdas leden van de PTT Harmonie Tilburg, en verder leden van wandelclub De Blauwvoet uit Hilvarenbeek bijeen op het station in Tilburg voor vertrek naar de Vierdaagse in Nijmegen. De meisjes van SET, staande links, zijn van links naar rechts Riet Coppens, Riet Vrijhoeven, Riet Broers, Toos van Gool en Annie Hamers. Tweede man links vooraan bij de koffer: Wim van Heesch. Op de achterste rij drie leden van wandelclub de Blauwvoet uit Hilvarenbeek: tweede van links met hoed Frans Kuijpers, vijfde van links Stan Favier en vierde van rechts Piet Smolders. - Foto's & Kaarten

Wandelsport. Links leden van Sportclub Eras Tilburg (SET), (Eras was een wollenstoffenfabriek aan de Goirkestraat), met overhemd en stropdas leden van de PTT Harmonie Tilburg, en verder leden van wandelclub De Blauwvoet uit Hilvarenbeek bijeen op het station in Tilburg voor vertrek naar de Vierdaagse in Nijmegen. De meisjes van SET, staande links, zijn van links naar rechts Riet Coppens, Riet Vrijhoeven, Riet Broers, Toos van Gool en Annie Hamers. Tweede man links vooraan bij de koffer: Wim van Heesch. Op de achterste rij drie leden van wandelclub de Blauwvoet uit Hilvarenbeek: tweede van links met hoed Frans Kuijpers, vijfde van links Stan Favier en vierde van rechts Piet Smolders.

Fotonummer["064219"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1946
FotograafSchmidlin, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingWandelsport. Links leden van Sportclub Eras Tilburg (SET), (Eras was een wollenstoffenfabriek aan de Goirkestraat), met overhemd en stropdas leden van de PTT Harmonie Tilburg, en verder leden van wandelclub De Blauwvoet uit Hilvarenbeek bijeen op het station in Tilburg voor vertrek naar de Vierdaagse in Nijmegen. De meisjes van SET, staande links, zijn van links naar rechts Riet Coppens, Riet Vrijhoeven, Riet Broers, Toos van Gool en Annie Hamers. Tweede man links vooraan bij de koffer: Wim van Heesch. Op de achterste rij drie leden van wandelclub de Blauwvoet uit Hilvarenbeek: tweede van links met hoed Frans Kuijpers, vijfde van links Stan Favier en vierde van rechts Piet Smolders.
AnnotatieBrabants Dagblad, rubriek Weerzien, 7.1.2004.
Datum

064219 - Wandelsport. Links leden van Sportclub Eras Tilburg (SET), (Eras was een wollenstoffenfabriek aan de Goirkestraat), met overhemd en stropdas leden van de PTT Harmonie Tilburg, en verder leden van wandelclub De Blauwvoet uit Hilvarenbeek bijeen op het station in Tilburg voor vertrek naar de Vierdaagse in Nijmegen. De meisjes van SET, staande links,  zijn van links naar rechts Riet Coppens, Riet Vrijhoeven, Riet Broers, Toos van Gool en Annie Hamers. Tweede man links vooraan bij de koffer: Wim van Heesch. Op de achterste rij drie leden van wandelclub de Blauwvoet uit Hilvarenbeek: tweede van links met hoed Frans Kuijpers, vijfde van links Stan Favier en vierde van rechts Piet Smolders.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag