082915 - Tilburgse kinderen bij het voormalige N.S. station aan de Spoorlaan in Tilburg. De kinderen werden uitgezonden naar het koloniehuis in Eersel om aan te sterken. De uitzending werd gefinancierd met de opbrengst van de opvoering van het toneelstuk "Des Duivels Prentenboek" door de Nieuwe Comedie. - Foto's & Kaarten

Tilburgse kinderen bij het voormalige N.S. station aan de Spoorlaan in Tilburg. De kinderen werden uitgezonden naar het koloniehuis in Eersel om aan te sterken. De uitzending werd gefinancierd met de opbrengst van de opvoering van het toneelstuk "Des Duivels Prentenboek" door de Nieuwe Comedie.

Fotonummer["082915"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf01-05-1949
FotograafFotopersbureau Het Zuiden
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingTilburgse kinderen bij het voormalige N.S. station aan de Spoorlaan in Tilburg. De kinderen werden uitgezonden naar het koloniehuis in Eersel om aan te sterken. De uitzending werd gefinancierd met de opbrengst van de opvoering van het toneelstuk "Des Duivels Prentenboek" door de Nieuwe Comedie.
Datum

082915 - Tilburgse kinderen bij het voormalige N.S. station aan de Spoorlaan in Tilburg. De kinderen werden uitgezonden naar het koloniehuis in Eersel om aan te sterken. De uitzending werd gefinancierd met de opbrengst van de opvoering van het toneelstuk "Des Duivels Prentenboek" door de Nieuwe Comedie.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag