092885 - Op 4 september 1955 werd door mgr. W. Mutsaerts de nieuwe parochiekerk aan de Gasthuisstraat, de kerk van O.L.V. van Altijddurende Bijstand, ingewijd. De foto werd genomen bij het verlaten van de oude parochiekerk, toegewijd aan de H. Vincentius a Paulo. Onder baldakijn pastoor Jansen. De acolieten op de voorgrond zijn v.l.n.r.: Piet Bertens, Paul van Nunen, Jac van Ginderen en Wil van den Hout. - Foto's & Kaarten

Op 4 september 1955 werd door mgr. W. Mutsaerts de nieuwe parochiekerk aan de Gasthuisstraat, de kerk van O.L.V. van Altijddurende Bijstand, ingewijd. De foto werd genomen bij het verlaten van de oude parochiekerk, toegewijd aan de H. Vincentius a Paulo. Onder baldakijn pastoor Jansen. De acolieten op de voorgrond zijn v.l.n.r.: Piet Bertens, Paul van Nunen, Jac van Ginderen en Wil van den Hout.

Fotonummer["092885"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf04-09-1955
FotograafSchmidlin, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingOp 4 september 1955 werd door mgr. W. Mutsaerts de nieuwe parochiekerk aan de Gasthuisstraat, de kerk van O.L.V. van Altijddurende Bijstand, ingewijd. De foto werd genomen bij het verlaten van de oude parochiekerk, toegewijd aan de H. Vincentius a Paulo. Onder baldakijn pastoor Jansen. De acolieten op de voorgrond zijn v.l.n.r.: Piet Bertens, Paul van Nunen, Jac van Ginderen en Wil van den Hout.
AnnotatieKatholiek Tilburg in beeld. p 50
Datum

092885 - Op 4 september 1955 werd door mgr. W. Mutsaerts de nieuwe parochiekerk aan de Gasthuisstraat, de kerk van O.L.V. van Altijddurende Bijstand, ingewijd. De foto werd genomen bij het verlaten van de oude parochiekerk, toegewijd aan de H. Vincentius a Paulo. Onder baldakijn pastoor Jansen. De acolieten op de voorgrond zijn v.l.n.r.: Piet Bertens, Paul van Nunen, Jac van Ginderen en Wil van den Hout.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag