071864 - De expeditieruimte van stoomvervij en chemische wasserij De Regenboog. Van hieruit werden alle behandelde, geverfde en gereinigde stukken retourgezonden naar de verschillende fillialen door het gehele land. De foto is afkomstig uit een album dat werd gemaakt en aangeboden naar aanleiding van het 40-jarig jubileum van textielfabriek De Regenboog van de firma Janssen en Bierens op 2 december 1930. - Foto's & Kaarten

De expeditieruimte van stoomvervij en chemische wasserij De Regenboog. Van hieruit werden alle behandelde, geverfde en gereinigde stukken retourgezonden naar de verschillende fillialen door het gehele land. De foto is afkomstig uit een album dat werd gemaakt en aangeboden naar aanleiding van het 40-jarig jubileum van textielfabriek De Regenboog van de firma Janssen en Bierens op 2 december 1930.

Fotonummer["071864"]
PlaatsTilburg
Straat["Bredaseweg"]
Datering vanaf1930
FotograafSchoot, H, van der, Tilburg
Herkomstarchief Ververij De Regenboog Tilburg, nummer 672
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDe expeditieruimte van stoomvervij en chemische wasserij De Regenboog. Van hieruit werden alle behandelde, geverfde en gereinigde stukken retourgezonden naar de verschillende fillialen door het gehele land. De foto is afkomstig uit een album dat werd gemaakt en aangeboden naar aanleiding van het 40-jarig jubileum van textielfabriek De Regenboog van de firma Janssen en Bierens op 2 december 1930.
Datum

071864 - De expeditieruimte van stoomvervij en chemische wasserij De Regenboog. Van hieruit werden alle behandelde, geverfde en gereinigde stukken retourgezonden naar de verschillende fillialen door het gehele land.
De foto is afkomstig uit een album dat werd gemaakt en aangeboden naar aanleiding van het 40-jarig jubileum van textielfabriek De Regenboog  van de firma Janssen en Bierens op 2 december 1930.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag