039120 - Volt, Jubileum. Viering van het 40-jarig bestaan op 29 juli 1949, "Kermis voor en door het personeel" op het fabrieksterrein. In deze feestelijk versierde danstent speelden "non stop" de dansorkesten van Schalken en Biekens. Links in uniform van de brandweer Kees Marijnissen, later hoofd van de "electriciëns". Tengevolge van een cadeau van de gemeente werd Nieuwe Goirleseweg toen Voltstraat. - Foto's & Kaarten

Volt, Jubileum. Viering van het 40-jarig bestaan op 29 juli 1949, "Kermis voor en door het personeel" op het fabrieksterrein. In deze feestelijk versierde danstent speelden "non stop" de dansorkesten van Schalken en Biekens. Links in uniform van de brandweer Kees Marijnissen, later hoofd van de "electriciëns". Tengevolge van een cadeau van de gemeente werd Nieuwe Goirleseweg toen Voltstraat.

Fotonummer["039120"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
Datering vanaf29-07-1949
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt, Jubileum. Viering van het 40-jarig bestaan op 29 juli 1949, "Kermis voor en door het personeel" op het fabrieksterrein. In deze feestelijk versierde danstent speelden "non stop" de dansorkesten van Schalken en Biekens. Links in uniform van de brandweer Kees Marijnissen, later hoofd van de "electriciëns". Tengevolge van een cadeau van de gemeente werd Nieuwe Goirleseweg toen Voltstraat.
Datum

039120 - Volt, Jubileum. Viering van het 40-jarig bestaan op 29 juli 1949, "Kermis voor en door het personeel" op het fabrieksterrein. In deze feestelijk versierde danstent speelden "non stop" de dansorkesten van Schalken en Biekens. Links in uniform van de brandweer Kees Marijnissen, later hoofd van de "electriciëns".
Tengevolge van een cadeau van de gemeente werd Nieuwe Goirleseweg toen Voltstraat.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag