653907 - Tilburg. Ansichtkaart van de Heuvel met 2 kleinere foto's. Links de R.K. St Josef Kerk )ook bekend onder de naam Heuvelse Kerk ), parochie De Goede Herder met daarvoor de beroemde Lindeboom en rechts een meer totaal beeld van het Heuvelplein met Hotel Riche (rechts) - Foto's & Kaarten

Tilburg. Ansichtkaart van de Heuvel met 2 kleinere foto's. Links de R.K. St Josef Kerk )ook bekend onder de naam Heuvelse Kerk ), parochie De Goede Herder met daarvoor de beroemde Lindeboom en rechts een meer totaal beeld van het Heuvelplein met Hotel Riche (rechts)

Fotonummer["653907"]
PlaatsTilburg
Straat["Heuvel"]
WijkCentrum / Binnenstad
Datering vanaf24-12-1907
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingTilburg. Ansichtkaart van de Heuvel met 2 kleinere foto's. Links de R.K. St Josef Kerk )ook bekend onder de naam Heuvelse Kerk ), parochie De Goede Herder met daarvoor de beroemde Lindeboom en rechts een meer totaal beeld van het Heuvelplein met Hotel Riche (rechts)
Datum

653907 - Tilburg. Ansichtkaart van de Heuvel met 2 kleinere foto's. Links de R.K. St Josef Kerk )ook bekend onder de naam  Heuvelse Kerk ), parochie De Goede Herder met daarvoor de beroemde Lindeboom en rechts een meer totaal beeld van het Heuvelplein met Hotel Riche (rechts)
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag