038401 - Interieurfoto machinefabriek P. van der Wegen & Zn. Nu in 2006 is deze machinefabriek uitgegroeid tot een van de grootste in zijn soort. Het fraizen van tandwielen van klein tot groot en tot zo groot dat die elders niet gemaakt kunnen worden, is een van de vele specialiteiten waarin het bedrijf wereldwijd bekend is geworden. - Foto's & Kaarten

Interieurfoto machinefabriek P. van der Wegen & Zn. Nu in 2006 is deze machinefabriek uitgegroeid tot een van de grootste in zijn soort. Het fraizen van tandwielen van klein tot groot en tot zo groot dat die elders niet gemaakt kunnen worden, is een van de vele specialiteiten waarin het bedrijf wereldwijd bekend is geworden.

Fotonummer["038401"]
PlaatsTilburg
Straat["Dijksterhuisstraat"]
WijkLoven
Datering vanaf1935
HerkomstWegen, P. van der
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingInterieurfoto machinefabriek P. van der Wegen & Zn. Nu in 2006 is deze machinefabriek uitgegroeid tot een van de grootste in zijn soort. Het fraizen van tandwielen van klein tot groot en tot zo groot dat die elders niet gemaakt kunnen worden, is een van de vele specialiteiten waarin het bedrijf wereldwijd bekend is geworden.
Annotatiezie Bedrijvig Tilburg p. 116/117.
Huisnummer47
Datum

038401 - Interieurfoto machinefabriek P. van der Wegen & Zn. Nu in 2006 is deze machinefabriek uitgegroeid tot een van de grootste in zijn soort. Het fraizen van tandwielen van klein tot groot en tot zo groot dat die elders niet gemaakt kunnen worden, is een van de vele specialiteiten waarin het bedrijf wereldwijd bekend is geworden.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag