039391 - Volt, Zuid. Technische Afdeling, Gereedschapmakerij. Een z.g.n. "Hauser" vergrotingsapparaat. Via een lenzenstelsel werd een produkt b.v. 25, 50 of 100 maal vergroot weergegeven op een matglazen scherm. Het ontstane beeld werd vergeleken met een evenredig vergroote tekening waarbij precies kon worden vastgesteld waar het produkt nog niet aan de eis voldeed. Op deze foto is een stempel te zien voor een condensatorplaat. Ca.1960. - Foto's & Kaarten

Volt, Zuid. Technische Afdeling, Gereedschapmakerij. Een z.g.n. "Hauser" vergrotingsapparaat. Via een lenzenstelsel werd een produkt b.v. 25, 50 of 100 maal vergroot weergegeven op een matglazen scherm. Het ontstane beeld werd vergeleken met een evenredig vergroote tekening waarbij precies kon worden vastgesteld waar het produkt nog niet aan de eis voldeed. Op deze foto is een stempel te zien voor een condensatorplaat. Ca.1960.

Fotonummer["039391"]
PlaatsTilburg
FotograafA. de Jong, Volt, Tilburg
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt, Zuid. Technische Afdeling, Gereedschapmakerij. Een z.g.n. "Hauser" vergrotingsapparaat. Via een lenzenstelsel werd een produkt b.v. 25, 50 of 100 maal vergroot weergegeven op een matglazen scherm. Het ontstane beeld werd vergeleken met een evenredig vergroote tekening waarbij precies kon worden vastgesteld waar het produkt nog niet aan de eis voldeed. Op deze foto is een stempel te zien voor een condensatorplaat. Ca.1960.
Datum

039391 - Volt, Zuid. Technische Afdeling, Gereedschapmakerij. Een z.g.n. "Hauser" vergrotingsapparaat. Via een lenzenstelsel werd een produkt b.v. 25, 50 of 100 maal vergroot weergegeven op een matglazen scherm. Het ontstane beeld werd vergeleken met een evenredig vergroote tekening waarbij precies kon worden vastgesteld waar het produkt nog niet aan de eis voldeed. Op deze foto is een stempel te zien voor een condensatorplaat. Ca.1960.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag