039102 - Volt. Jubileum. Muziek. 25-jarig jubileum van Ir. J. Kipperman directeur van Volt. Zanghulde door het knapenkoor van Broekhoven I onder leiding van Ad van Lil, onderwijzer van de vijfde klas van de jongensschool uit die parochie. Dit optreden was uit dankbaarheid voor de parochiale activiteiten van Kipperman. De directeur gaf de jongens een compliment en drukte hen op het hart dat zij de moeite en kosten niet mochten vergeten die het hun ouders kostte om hen er zo keurig te laten uitzien. - Foto's & Kaarten

Volt. Jubileum. Muziek. 25-jarig jubileum van Ir. J. Kipperman directeur van Volt. Zanghulde door het knapenkoor van Broekhoven I onder leiding van Ad van Lil, onderwijzer van de vijfde klas van de jongensschool uit die parochie. Dit optreden was uit dankbaarheid voor de parochiale activiteiten van Kipperman. De directeur gaf de jongens een compliment en drukte hen op het hart dat zij de moeite en kosten niet mochten vergeten die het hun ouders kostte om hen er zo keurig te laten uitzien.

Fotonummer["039102"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
Datering vanaf12-06-1954
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Jubileum. Muziek. 25-jarig jubileum van Ir. J. Kipperman directeur van Volt. Zanghulde door het knapenkoor van Broekhoven I onder leiding van Ad van Lil, onderwijzer van de vijfde klas van de jongensschool uit die parochie. Dit optreden was uit dankbaarheid voor de parochiale activiteiten van Kipperman. De directeur gaf de jongens een compliment en drukte hen op het hart dat zij de moeite en kosten niet mochten vergeten die het hun ouders kostte om hen er zo keurig te laten uitzien.
AnnotatieVolt Contact juni 1954.Jef Maas en Gerard Steijns, Ik zal zinge, hil men lèève. Tilburgs liedboek (Tilburg 2006) omslagfoto.
Datum

039102 - Volt. Jubileum. Muziek. 25-jarig jubileum van Ir. J. Kipperman directeur van Volt. Zanghulde door het knapenkoor van Broekhoven I onder leiding van Ad van Lil, onderwijzer van de vijfde klas van de jongensschool uit die parochie. Dit optreden was uit dankbaarheid voor de parochiale activiteiten van Kipperman. De directeur gaf de jongens een compliment en drukte hen op het hart dat zij de moeite en kosten niet mochten vergeten die het hun ouders kostte om hen er zo keurig te laten uitzien.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag