1726_023 - Affiche Tweede Wereldoorlog. Militair Gezag. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag. Verordening van de militaire commissaris in de provincie Noord-Brabant op 3 januari 1945. Verordening handel met militairen. Maatregelen worden genomen tegen misbruik verbonden aan de verhandeling van goederen afkomstig van personen behorende tot de geallieerde troepen en de Nederlandse strijdkrachten. Ondertekend door de reserve Luitenant Kolonel Ir. J. B. G. M. Ridder de van der Schueren. Afmeting: 33x55 cm, Drukkerij Teulings grafisch Bedrijf N.V., s'-Hertogenbosch. WOII. WO2. - Foto's & Kaarten

Affiche Tweede Wereldoorlog. Militair Gezag. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag. Verordening van de militaire commissaris in de provincie Noord-Brabant op 3 januari 1945. Verordening handel met militairen. Maatregelen worden genomen tegen misbruik verbonden aan de verhandeling van goederen afkomstig van personen behorende tot de geallieerde troepen en de Nederlandse strijdkrachten. Ondertekend door de reserve Luitenant Kolonel Ir. J. B. G. M. Ridder de van der Schueren. Afmeting: 33x55 cm, Drukkerij Teulings grafisch Bedrijf N.V., s'-Hertogenbosch. WOII. WO2.

Fotonummer["1726_023"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf03-01-1945
Herkomst1726 Plaatsingslijst van het archief van Affiches Tweede Wereldoorlog
Uiterlijke vormaffiche
OmschrijvingAffiche Tweede Wereldoorlog. Militair Gezag. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag. Verordening van de militaire commissaris in de provincie Noord-Brabant op 3 januari 1945. Verordening handel met militairen. Maatregelen worden genomen tegen misbruik verbonden aan de verhandeling van goederen afkomstig van personen behorende tot de geallieerde troepen en de Nederlandse strijdkrachten. Ondertekend door de reserve Luitenant Kolonel Ir. J. B. G. M. Ridder de van der Schueren. Afmeting: 33x55 cm, Drukkerij Teulings grafisch Bedrijf N.V., s'-Hertogenbosch. WOII. WO2.
Datum

1726_023 - Affiche Tweede Wereldoorlog. 

Militair Gezag. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag.

Verordening van de militaire commissaris in de provincie Noord-Brabant op 3 januari 1945. Verordening handel met militairen. 

Maatregelen worden genomen tegen misbruik verbonden aan de verhandeling van goederen afkomstig van personen behorende tot de geallieerde troepen en de Nederlandse strijdkrachten. 

Ondertekend door de reserve Luitenant Kolonel Ir. J. B. G. M. Ridder de van der Schueren. 

Afmeting: 33x55 cm, Drukkerij Teulings grafisch Bedrijf N.V., s'-Hertogenbosch.

WOII. WO2.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag