TLB023000171_001 - Student met gitaar voor het gebouw van de Tilburgse Dans- en Muziekschool destijds gevestigd in de voormalige Wollenstoffenfabriek George Dröge NV. Foto genomen in kader "SPB / BouwRai" ter promotie van het "Samenwerkingsverband Praktijkopleiding Bouw" en de tweejaarlijkse bouwmaterialenbeurs in de Amsterdamse RAI. - Foto's & Kaarten

Student met gitaar voor het gebouw van de Tilburgse Dans- en Muziekschool destijds gevestigd in de voormalige Wollenstoffenfabriek George Dröge NV. Foto genomen in kader "SPB / BouwRai" ter promotie van het "Samenwerkingsverband Praktijkopleiding Bouw" en de tweejaarlijkse bouwmaterialenbeurs in de Amsterdamse RAI.

Fotonummer["TLB023000171_001"]
PlaatsTilburg
Straat["Goirkestraat"]
WijkGoirke
Datering vanaf01-03-1990
FotograafMultivision & Partners, Tilburg
Herkomst1553 Multivision & Partners, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingStudent met gitaar voor het gebouw van de Tilburgse Dans- en Muziekschool destijds gevestigd in de voormalige Wollenstoffenfabriek George Dröge NV. Foto genomen in kader "SPB / BouwRai" ter promotie van het "Samenwerkingsverband Praktijkopleiding Bouw" en de tweejaarlijkse bouwmaterialenbeurs in de Amsterdamse RAI.
Huisnummer86
Datum

TLB023000171_001 - Student met gitaar voor het gebouw van de Tilburgse Dans- en Muziekschool destijds gevestigd in de voormalige Wollenstoffenfabriek George Dröge NV.
Foto genomen in kader "SPB / BouwRai" ter promotie van het "Samenwerkingsverband Praktijkopleiding Bouw" en de tweejaarlijkse bouwmaterialenbeurs in de Amsterdamse RAI.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag