072205 - Foto genomen t.g.v. de officiële opening van het nieuwe gemeentehuis, gebouwd op de plaats van het voormalige raadhuis dat in 1918 door brand verloren ging. De architect was Th. Taen. Vooraan de leden van de gemeenteraad, v.l.n.r. A. Schellekens, A. van de Pol, P. Vermeulen, A.C. Bekkers, A. de Brouwer, J.B. Rens (burgemeester), A. van Vugt (secretaris), A.J. Appels, J.C.H. Vekemans, C. v.d. Lisdonk, J.C. v.d. Berg. Geheel rechts gemeenteveldwachter C. van Beek. Verder op de achterste rij links achter A. de Brouwer; P.J. Smits, rechts achter J.B. Rens; C.J.H. van Gestel. - Foto's & Kaarten

Foto genomen t.g.v. de officiële opening van het nieuwe gemeentehuis, gebouwd op de plaats van het voormalige raadhuis dat in 1918 door brand verloren ging. De architect was Th. Taen. Vooraan de leden van de gemeenteraad, v.l.n.r. A. Schellekens, A. van de Pol, P. Vermeulen, A.C. Bekkers, A. de Brouwer, J.B. Rens (burgemeester), A. van Vugt (secretaris), A.J. Appels, J.C.H. Vekemans, C. v.d. Lisdonk, J.C. v.d. Berg. Geheel rechts gemeenteveldwachter C. van Beek. Verder op de achterste rij links achter A. de Brouwer; P.J. Smits, rechts achter J.B. Rens; C.J.H. van Gestel.

Fotonummer["072205"]
PlaatsGoirle
Datering vanaf20-08-1921
Herkomstcoll. gem. Goirle.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingFoto genomen t.g.v. de officiële opening van het nieuwe gemeentehuis, gebouwd op de plaats van het voormalige raadhuis dat in 1918 door brand verloren ging. De architect was Th. Taen. Vooraan de leden van de gemeenteraad, v.l.n.r. A. Schellekens, A. van de Pol, P. Vermeulen, A.C. Bekkers, A. de Brouwer, J.B. Rens (burgemeester), A. van Vugt (secretaris), A.J. Appels, J.C.H. Vekemans, C. v.d. Lisdonk, J.C. v.d. Berg. Geheel rechts gemeenteveldwachter C. van Beek. Verder op de achterste rij links achter A. de Brouwer; P.J. Smits, rechts achter J.B. Rens; C.J.H. van Gestel.
AnnotatieTwee eeuwen Goirle: gemeentehuizen p 43.
Datum

072205 - Foto genomen t.g.v. de officiële opening van het nieuwe gemeentehuis, gebouwd op de plaats van het voormalige raadhuis dat in 1918 door brand verloren ging. De architect was Th. Taen. Vooraan de leden van de gemeenteraad, v.l.n.r. A. Schellekens, A. van de Pol, P. Vermeulen, A.C. Bekkers, A. de Brouwer, J.B. Rens (burgemeester), A. van Vugt (secretaris), A.J. Appels, J.C.H. Vekemans, C. v.d. Lisdonk, J.C. v.d. Berg. Geheel rechts gemeenteveldwachter C. van Beek. Verder op de achterste rij links achter A. de Brouwer; P.J. Smits, rechts achter J.B. Rens; C.J.H. van Gestel.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag