011187 - Openbaar vervoer. Spoorlaan richting Noordhoek. Van links de rechts villa Desiré, het pand van de familie Hofland, later de 'Uniebank voor Nederland en Koloniën' en de panden Spoorlaan 152, 152a: kantoor en bovenwoning van de 'Hollandsche Buurtspoorwegen' die de tramlijnen bereed naar Waalwijk en naar Esbeek via Goirle en Hilvarenbeek, en het kantoor van de 'Zuider Stoomtramweg Maatschappij'. Later kwam hier het kantoor met garage en remise van de B.B.A. - Foto's & Kaarten

Openbaar vervoer. Spoorlaan richting Noordhoek. Van links de rechts villa Desiré, het pand van de familie Hofland, later de 'Uniebank voor Nederland en Koloniën' en de panden Spoorlaan 152, 152a: kantoor en bovenwoning van de 'Hollandsche Buurtspoorwegen' die de tramlijnen bereed naar Waalwijk en naar Esbeek via Goirle en Hilvarenbeek, en het kantoor van de 'Zuider Stoomtramweg Maatschappij'. Later kwam hier het kantoor met garage en remise van de B.B.A.

Fotonummer["011187"]
PlaatsTilburg
Straat["Spoorlaan"]
Datering vanaf1910
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingOpenbaar vervoer. Spoorlaan richting Noordhoek. Van links de rechts villa Desiré, het pand van de familie Hofland, later de 'Uniebank voor Nederland en Koloniën' en de panden Spoorlaan 152, 152a: kantoor en bovenwoning van de 'Hollandsche Buurtspoorwegen' die de tramlijnen bereed naar Waalwijk en naar Esbeek via Goirle en Hilvarenbeek, en het kantoor van de 'Zuider Stoomtramweg Maatschappij'. Later kwam hier het kantoor met garage en remise van de B.B.A.
AnnotatieAch lieve tijd, II, p. 44.
Datum

011187 - Openbaar vervoer. Spoorlaan richting Noordhoek. Van links de rechts villa Desiré, het pand van de familie Hofland, later de 'Uniebank voor Nederland en Koloniën' en de panden Spoorlaan 152, 152a: kantoor en bovenwoning van de 'Hollandsche Buurtspoorwegen' die de tramlijnen bereed naar Waalwijk en naar Esbeek via Goirle en Hilvarenbeek, en het kantoor van de 'Zuider Stoomtramweg Maatschappij'. Later kwam hier het kantoor met garage en remise van de B.B.A.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag