066346 - Familie Arons-Ceelen. Op de eerste rij van links naar rechts Henriëtte Arons, Ludovicus Martinus Arons, August A. Arons, later pianohandelaar in -s-Hertogenbosch, Antonia Ceelen en Felix Joseph Arons, geboren te Oss op 30 oktober 1881, ingetreden bij de fraters van Tilburg en overleden op 20 december 1974. Zijn kloosternaam was frater M. Theodoricus. Staande v.l.n.r. Bernard Arons, Richarda Arons, Leonardus Joseph Arons, geboren te Oss op 21 maart 1878, rijksklerk, overleden te 's-Hertogenbosch op 3 mei 1920. Hij was toen woonachtig in Hilvarenbeek en gehuwd met Dorothea C.M. van Odenhoven. Zijn weduwe en haar kinderen verhuisden na zijn overlijden naar Tilburg. Vervolgens op deze foto Mien Arons en Eduard Arons. - Foto's & Kaarten

Familie Arons-Ceelen. Op de eerste rij van links naar rechts Henriëtte Arons, Ludovicus Martinus Arons, August A. Arons, later pianohandelaar in -s-Hertogenbosch, Antonia Ceelen en Felix Joseph Arons, geboren te Oss op 30 oktober 1881, ingetreden bij de fraters van Tilburg en overleden op 20 december 1974. Zijn kloosternaam was frater M. Theodoricus. Staande v.l.n.r. Bernard Arons, Richarda Arons, Leonardus Joseph Arons, geboren te Oss op 21 maart 1878, rijksklerk, overleden te 's-Hertogenbosch op 3 mei 1920. Hij was toen woonachtig in Hilvarenbeek en gehuwd met Dorothea C.M. van Odenhoven. Zijn weduwe en haar kinderen verhuisden na zijn overlijden naar Tilburg. Vervolgens op deze foto Mien Arons en Eduard Arons.

Fotonummer["066346"]
PlaatsOnbekend
Datering vanaf1900
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingFamilie Arons-Ceelen. Op de eerste rij van links naar rechts Henriëtte Arons, Ludovicus Martinus Arons, August A. Arons, later pianohandelaar in -s-Hertogenbosch, Antonia Ceelen en Felix Joseph Arons, geboren te Oss op 30 oktober 1881, ingetreden bij de fraters van Tilburg en overleden op 20 december 1974. Zijn kloosternaam was frater M. Theodoricus. Staande v.l.n.r. Bernard Arons, Richarda Arons, Leonardus Joseph Arons, geboren te Oss op 21 maart 1878, rijksklerk, overleden te 's-Hertogenbosch op 3 mei 1920. Hij was toen woonachtig in Hilvarenbeek en gehuwd met Dorothea C.M. van Odenhoven. Zijn weduwe en haar kinderen verhuisden na zijn overlijden naar Tilburg. Vervolgens op deze foto Mien Arons en Eduard Arons.
Datum

066346 - Familie Arons-Ceelen. Op de eerste rij van links naar rechts Henriëtte Arons, Ludovicus Martinus Arons, August A. Arons, later pianohandelaar in -s-Hertogenbosch, Antonia Ceelen en Felix Joseph Arons, geboren te Oss op 30 oktober 1881, ingetreden bij de fraters van Tilburg en overleden op 20 december 1974. Zijn kloosternaam was frater M. Theodoricus. Staande v.l.n.r. Bernard Arons, Richarda Arons, Leonardus Joseph Arons, geboren te Oss op 21 maart 1878, rijksklerk, overleden te 's-Hertogenbosch op 3 mei 1920. Hij was toen woonachtig in Hilvarenbeek en gehuwd met Dorothea C.M. van Odenhoven. Zijn weduwe en haar kinderen verhuisden na zijn overlijden naar Tilburg. Vervolgens op deze foto Mien Arons en Eduard Arons.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag