054631 - Landbouwtentoonstelling te Hilvarenbeek rond 1925. Op de kiosk aan de Vrijthof v.l.n.r. N.N., Frans van Doormaal, drie onbekenden, pastoor Van Beijnen, burgemeester J.C. de Rooij, de wethouders Koob van Raak en Jan Wijten, meester Lauwers en meester Brekelmans, beiden landbouwonderwijzers. - Foto's & Kaarten

Landbouwtentoonstelling te Hilvarenbeek rond 1925. Op de kiosk aan de Vrijthof v.l.n.r. N.N., Frans van Doormaal, drie onbekenden, pastoor Van Beijnen, burgemeester J.C. de Rooij, de wethouders Koob van Raak en Jan Wijten, meester Lauwers en meester Brekelmans, beiden landbouwonderwijzers.

Fotonummer["054631"]
PlaatsHilvarenbeek
Straat["Vrijthof"]
Datering vanaf1925
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingLandbouwtentoonstelling te Hilvarenbeek rond 1925. Op de kiosk aan de Vrijthof v.l.n.r. N.N., Frans van Doormaal, drie onbekenden, pastoor Van Beijnen, burgemeester J.C. de Rooij, de wethouders Koob van Raak en Jan Wijten, meester Lauwers en meester Brekelmans, beiden landbouwonderwijzers.
AnnotatieHilvarenbeek in oude ansichten II, nr. 56.
Datum

054631 - Landbouwtentoonstelling te Hilvarenbeek rond 1925. Op de kiosk aan de Vrijthof v.l.n.r. N.N., Frans van Doormaal, drie onbekenden, pastoor Van Beijnen, burgemeester J.C. de Rooij, de wethouders Koob van Raak en Jan Wijten, meester Lauwers en meester Brekelmans, beiden landbouwonderwijzers.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag