022670 - Portiersloge van op het complex van de voormalige leerfabriek De Hinde aan de achterzijde aan de Hoogtestraat. Vanaf de Veestraat (links) tot hier was de Hoogtestraat(ook bekend als poepensteeg)verhard. Het gedeelte naar de Hoogtedwarsstraat (rechts) was een zandpad met een toplaag van zwarte sintels. - Foto's & Kaarten

Portiersloge van op het complex van de voormalige leerfabriek De Hinde aan de achterzijde aan de Hoogtestraat. Vanaf de Veestraat (links) tot hier was de Hoogtestraat(ook bekend als poepensteeg)verhard. Het gedeelte naar de Hoogtedwarsstraat (rechts) was een zandpad met een toplaag van zwarte sintels.

Fotonummer["022670"]
PlaatsTilburg
Straat["Hoogtestraat"]
WijkTrouwlaan
Datering vanaf1966
FotograafLambach/ Gemeente Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingPortiersloge van op het complex van de voormalige leerfabriek De Hinde aan de achterzijde aan de Hoogtestraat. Vanaf de Veestraat (links) tot hier was de Hoogtestraat(ook bekend als poepensteeg)verhard. Het gedeelte naar de Hoogtedwarsstraat (rechts) was een zandpad met een toplaag van zwarte sintels.
Datum

022670 - Portiersloge van op het complex van de voormalige leerfabriek De Hinde aan de achterzijde aan de Hoogtestraat. Vanaf de Veestraat (links) tot hier was de Hoogtestraat(ook bekend als poepensteeg)verhard. Het gedeelte naar de Hoogtedwarsstraat (rechts) was een zandpad met een toplaag van zwarte sintels.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag