046302 - Akker ter plaatse van de huidige Emmastraat. Op de achtergrond de Groeneweg en de molen van de familie De Visscher. Op de voorgrond: de persoon links is niet bekend, in het midden Sjef de Brouwer en rechts Piet de Brouwer, zonen van wethouder Adriaan de Brouwer en Anna Maria van Roessel. - Foto's & Kaarten

Akker ter plaatse van de huidige Emmastraat. Op de achtergrond de Groeneweg en de molen van de familie De Visscher. Op de voorgrond: de persoon links is niet bekend, in het midden Sjef de Brouwer en rechts Piet de Brouwer, zonen van wethouder Adriaan de Brouwer en Anna Maria van Roessel.

Fotonummer["046302"]
PlaatsGoirle
Straat["Groeneweg"]
Datering vanaf26-08-1913
FotograafHuub P.J. de Bont, Goirle
HerkomstWillemse, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingAkker ter plaatse van de huidige Emmastraat. Op de achtergrond de Groeneweg en de molen van de familie De Visscher. Op de voorgrond: de persoon links is niet bekend, in het midden Sjef de Brouwer en rechts Piet de Brouwer, zonen van wethouder Adriaan de Brouwer en Anna Maria van Roessel.
AnnotatieDrie eeuwen landbouwgeschiedenis van Goirle, p. 103.
Datum

046302 - Akker ter plaatse van de huidige Emmastraat. Op de achtergrond de Groeneweg en de molen van de familie De Visscher. Op de voorgrond: de persoon links is niet bekend, in het midden Sjef de Brouwer  en rechts Piet de Brouwer, zonen van wethouder Adriaan de Brouwer en Anna Maria van Roessel.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag