057935 - Gilze, Hotel De Kronen van J. Vermeulen omstreeks 1918, ernaast het winkelhuis van horlogemaker Ant. Cornelissen en met windmolen de looierij van C. de Vet, later de lederfabriek van De Vet en Verster. Geheel links de Jagil-schoenfabriek. Door het neerstorten van een Duitse bommenwerper werd het hotel en twee woningen op 4 september 1940 vernield. Geheel rechts J. Vermeulen en geheel links bakker L. Kools. In het midden in hemdsmouwen Ant. Cornelissen met dochters en zoon links voor hem. - Foto's & Kaarten

Gilze, Hotel De Kronen van J. Vermeulen omstreeks 1918, ernaast het winkelhuis van horlogemaker Ant. Cornelissen en met windmolen de looierij van C. de Vet, later de lederfabriek van De Vet en Verster. Geheel links de Jagil-schoenfabriek. Door het neerstorten van een Duitse bommenwerper werd het hotel en twee woningen op 4 september 1940 vernield. Geheel rechts J. Vermeulen en geheel links bakker L. Kools. In het midden in hemdsmouwen Ant. Cornelissen met dochters en zoon links voor hem.

Fotonummer["057935"]
PlaatsGilze
Straat["Nieuwstraat"]
Datering vanaf1918
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingGilze, Hotel De Kronen van J. Vermeulen omstreeks 1918, ernaast het winkelhuis van horlogemaker Ant. Cornelissen en met windmolen de looierij van C. de Vet, later de lederfabriek van De Vet en Verster. Geheel links de Jagil-schoenfabriek. Door het neerstorten van een Duitse bommenwerper werd het hotel en twee woningen op 4 september 1940 vernield. Geheel rechts J. Vermeulen en geheel links bakker L. Kools. In het midden in hemdsmouwen Ant. Cornelissen met dochters en zoon links voor hem.
Datum

057935 - Gilze, Hotel De Kronen van J. Vermeulen omstreeks 1918, ernaast het winkelhuis van horlogemaker Ant. Cornelissen en met windmolen de looierij van C. de Vet, later de lederfabriek van De Vet en Verster. Geheel links de Jagil-schoenfabriek. Door het neerstorten van een Duitse bommenwerper werd het hotel en twee woningen op 4 september 1940 vernield. Geheel rechts J. Vermeulen en geheel links bakker L. Kools. In het midden in hemdsmouwen Ant. Cornelissen met dochters en zoon links voor hem.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag