90436 - Made. Wandelsport. Het einde van de avondvierdaagse. De kinderen hebben bloemen gekregen voor hun prestatie. Het weer is, zo te zien aan de jassen van de kinderen en de diverse paraplu's, niet zo goed. Links midden op de foto staat J.van der Made samen met zijn vrouw(bril) de stoet te bekijken. Op de achtergrond het confectiebedrijf van de gebr. Van Lange. - Foto's & Kaarten

Made. Wandelsport. Het einde van de avondvierdaagse. De kinderen hebben bloemen gekregen voor hun prestatie. Het weer is, zo te zien aan de jassen van de kinderen en de diverse paraplu's, niet zo goed. Links midden op de foto staat J.van der Made samen met zijn vrouw(bril) de stoet te bekijken. Op de achtergrond het confectiebedrijf van de gebr. Van Lange.

Fotonummer["90436"]
PlaatsMade & Drimmelen
Straat["Duinstraat"]
WijkStuivezand
Datering vanaf28-06-1968
FotograafHans Chabot
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingMade. Wandelsport. Het einde van de avondvierdaagse. De kinderen hebben bloemen gekregen voor hun prestatie. Het weer is, zo te zien aan de jassen van de kinderen en de diverse paraplu's, niet zo goed. Links midden op de foto staat J.van der Made samen met zijn vrouw(bril) de stoet te bekijken. Op de achtergrond het confectiebedrijf van de gebr. Van Lange.
Datum

90436 - Made. Wandelsport. Het einde van de avondvierdaagse. De kinderen hebben bloemen gekregen voor hun prestatie. Het weer is, zo te zien aan de jassen van de kinderen en de diverse paraplu's, niet zo goed. Links midden op de foto staat J.van der Made samen met zijn vrouw(bril) de stoet te bekijken. Op de achtergrond het confectiebedrijf van de gebr. Van Lange.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag