008609 - Intronisatie H. Hart in de woning van familie Th. Thijs-de Beer aan het St. Annaplein nummer 2, plechtigheid waardoor het H. Hartbeeld op de ereplaats van een huis wordt verheven en het huis met het gezin bijzonder aan het H.Hart wordt toegewijd. - Foto's & Kaarten

Intronisatie H. Hart in de woning van familie Th. Thijs-de Beer aan het St. Annaplein nummer 2, plechtigheid waardoor het H. Hartbeeld op de ereplaats van een huis wordt verheven en het huis met het gezin bijzonder aan het H.Hart wordt toegewijd.

Fotonummer["008609"]
PlaatsTilburg
Straat["Sint Annaplein"]
Datering vanaf1925
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingIntronisatie H. Hart in de woning van familie Th. Thijs-de Beer aan het St. Annaplein nummer 2, plechtigheid waardoor het H. Hartbeeld op de ereplaats van een huis wordt verheven en het huis met het gezin bijzonder aan het H.Hart wordt toegewijd.
Huisnummer2
Datum

008609 - Intronisatie H. Hart in de woning van familie Th. Thijs-de Beer aan het St. Annaplein nummer 2, plechtigheid waardoor 
het H. Hartbeeld op de ereplaats van een huis wordt verheven en het huis met het gezin bijzonder aan het H.Hart wordt toegewijd.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag