604280 - Herinnering aan het 75-jarig bestaan van de congregatie van Zusters van Liefde van Onze Lieve Vrouwe Moeder van Barmhartigheid aan de Oude Dijk te Tilburg. Links het portretje van zuster Maria Michael, de eerste algemeen overste van de congregatie, rechts het portret van monseigneur Joannes Zwijsen, de stichter van de congregatie. - Foto's & Kaarten

Herinnering aan het 75-jarig bestaan van de congregatie van Zusters van Liefde van Onze Lieve Vrouwe Moeder van Barmhartigheid aan de Oude Dijk te Tilburg. Links het portretje van zuster Maria Michael, de eerste algemeen overste van de congregatie, rechts het portret van monseigneur Joannes Zwijsen, de stichter van de congregatie.

Fotonummer["604280"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf23-11-1907
Uiterlijke vormdocument
OmschrijvingHerinnering aan het 75-jarig bestaan van de congregatie van Zusters van Liefde van Onze Lieve Vrouwe Moeder van Barmhartigheid aan de Oude Dijk te Tilburg. Links het portretje van zuster Maria Michael, de eerste algemeen overste van de congregatie, rechts het portret van monseigneur Joannes Zwijsen, de stichter van de congregatie.
Datum

604280 - Herinnering aan het 75-jarig bestaan van de congregatie van Zusters van Liefde van Onze Lieve Vrouwe Moeder van Barmhartigheid aan de Oude Dijk te Tilburg.
Links het portretje van zuster Maria Michael, de eerste algemeen overste van de congregatie, rechts het portret van monseigneur Joannes Zwijsen, de stichter van de congregatie.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag