055632 - WOII; WO2; Hilvarenbeek, bevrijding. Deze foto van de bewoners van de buurtschap Hoog en Laag Spul werd gemaakt tijdens de viering van de bevrijding in 1945. Knielend op de voorgrond Jan Kiemeneij, achter hem Sjaan van Oort-Damen. Achter haar v.l.n.r: haar man Jan van Oort, Riet van Oort-Damen, Bets van Oort, N.N. en Cato van Dal. Geheel links achteraan met muts Riek van Gestel. Achter haar Johan van Oort. Rechts achter Jan van Oort met muts, Lies van Oort. Rechts achter haar Riet Damen, Kees van Gestel (van Koob van Bordjes). Helemaal rechts bovenaan(v.l.n.r): Miek Wijten-de Kort. Jan van de Broek en Jans van Oort. - Foto's & Kaarten

WOII; WO2; Hilvarenbeek, bevrijding. Deze foto van de bewoners van de buurtschap Hoog en Laag Spul werd gemaakt tijdens de viering van de bevrijding in 1945. Knielend op de voorgrond Jan Kiemeneij, achter hem Sjaan van Oort-Damen. Achter haar v.l.n.r: haar man Jan van Oort, Riet van Oort-Damen, Bets van Oort, N.N. en Cato van Dal. Geheel links achteraan met muts Riek van Gestel. Achter haar Johan van Oort. Rechts achter Jan van Oort met muts, Lies van Oort. Rechts achter haar Riet Damen, Kees van Gestel (van Koob van Bordjes). Helemaal rechts bovenaan(v.l.n.r): Miek Wijten-de Kort. Jan van de Broek en Jans van Oort.

Fotonummer["055632"]
PlaatsHilvarenbeek
Datering vanaf05-1945
Fotograafonbekend
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingWOII; WO2; Hilvarenbeek, bevrijding. Deze foto van de bewoners van de buurtschap Hoog en Laag Spul werd gemaakt tijdens de viering van de bevrijding in 1945. Knielend op de voorgrond Jan Kiemeneij, achter hem Sjaan van Oort-Damen. Achter haar v.l.n.r: haar man Jan van Oort, Riet van Oort-Damen, Bets van Oort, N.N. en Cato van Dal. Geheel links achteraan met muts Riek van Gestel. Achter haar Johan van Oort. Rechts achter Jan van Oort met muts, Lies van Oort. Rechts achter haar Riet Damen, Kees van Gestel (van Koob van Bordjes). Helemaal rechts bovenaan(v.l.n.r): Miek Wijten-de Kort. Jan van de Broek en Jans van Oort.
AnnotatieHilvarenbeek en zijn kerkdorpen, p.15
Datum

055632 - WOII; WO2; Hilvarenbeek, bevrijding. Deze foto van de bewoners van de buurtschap Hoog en Laag Spul werd gemaakt tijdens de viering van de bevrijding in 1945. Knielend op de voorgrond Jan Kiemeneij, achter hem Sjaan van Oort-Damen. Achter haar v.l.n.r: haar man Jan van Oort, Riet van Oort-Damen, Bets van Oort, N.N. en Cato van Dal. Geheel links achteraan met muts Riek van Gestel. Achter haar Johan van Oort. Rechts achter Jan van Oort met muts, Lies van Oort. Rechts achter haar Riet Damen, Kees van Gestel (van Koob van Bordjes). Helemaal rechts bovenaan(v.l.n.r): Miek Wijten-de Kort. Jan van de Broek en Jans van Oort.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag