011146 - Gezicht op de Markt (nu Oude Markt) tijdens een marktdag, vanaf het bordes van het voormalig gemeentehuis. Rechts de kerk van het Heike, links het hotel van de familie Broeckx. Op de zijgevel van het hotel reclame voor de opera Paljas en Verschure's margarine 'Iris'. - Foto's & Kaarten

Gezicht op de Markt (nu Oude Markt) tijdens een marktdag, vanaf het bordes van het voormalig gemeentehuis. Rechts de kerk van het Heike, links het hotel van de familie Broeckx. Op de zijgevel van het hotel reclame voor de opera Paljas en Verschure's margarine 'Iris'.

Fotonummer["011146"]
PlaatsTilburg
Straat["Oude Markt"]
WijkCentrum
Datering vanaf1903
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingGezicht op de Markt (nu Oude Markt) tijdens een marktdag, vanaf het bordes van het voormalig gemeentehuis. Rechts de kerk van het Heike, links het hotel van de familie Broeckx. Op de zijgevel van het hotel reclame voor de opera Paljas en Verschure's margarine 'Iris'.
Datum

011146 - Gezicht op de Markt (nu Oude Markt) tijdens een marktdag, vanaf het bordes van het voormalig gemeentehuis. Rechts de kerk van het Heike, links het hotel van de familie Broeckx. Op de zijgevel van het hotel reclame voor de opera Paljas en Verschure's margarine 'Iris'.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag