040668 - Ter gelegenheid van de verplaatsing van de markt op de Heuvel naar het Piusplein (1 maart 1935) op de voorste rij o.a. Piet Zopfi, voorzitter winkeliers- en marktvereniging, Commissaris Preusting van Politie, burgemeester Van de Mortel, kapelaan Verhoeven parochie Heuvel, slager Jo Ooms Piusplein. - Foto's & Kaarten

Ter gelegenheid van de verplaatsing van de markt op de Heuvel naar het Piusplein (1 maart 1935) op de voorste rij o.a. Piet Zopfi, voorzitter winkeliers- en marktvereniging, Commissaris Preusting van Politie, burgemeester Van de Mortel, kapelaan Verhoeven parochie Heuvel, slager Jo Ooms Piusplein.

Fotonummer["040668"]
PlaatsTilburg
Straat["Piusplein"]
WijkCentrum
HerkomstHet Zuiden
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingTer gelegenheid van de verplaatsing van de markt op de Heuvel naar het Piusplein (1 maart 1935) op de voorste rij o.a. Piet Zopfi, voorzitter winkeliers- en marktvereniging, Commissaris Preusting van Politie, burgemeester Van de Mortel, kapelaan Verhoeven parochie Heuvel, slager Jo Ooms Piusplein.
Datum["1935"]

040668 - Ter gelegenheid van de verplaatsing van de markt op de Heuvel naar het Piusplein (1 maart 1935) op de voorste rij o.a. Piet Zopfi, voorzitter winkeliers- en marktvereniging, Commissaris Preusting van Politie, burgemeester Van de Mortel, kapelaan Verhoeven parochie Heuvel, slager Jo Ooms Piusplein.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag