074079 - Foto van een tekening uit 1673 van Constantijn Huygens genaamd "De kerk en een gedeelte van het dorp Oisterwijk". De kerk is de Petruskerk aan de Kerkstraat. Constantijn Huygens was de broer van de vermaarde wis- en natuurkundige Christiaan Huygens. De tekening betreft de toenmalige buurtschap "Kerkeynd". - Foto's & Kaarten

Foto van een tekening uit 1673 van Constantijn Huygens genaamd "De kerk en een gedeelte van het dorp Oisterwijk". De kerk is de Petruskerk aan de Kerkstraat. Constantijn Huygens was de broer van de vermaarde wis- en natuurkundige Christiaan Huygens. De tekening betreft de toenmalige buurtschap "Kerkeynd".

Fotonummer["074079"]
PlaatsOisterwijk
HerkomstCollectie gem. Oisterwijk
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingFoto van een tekening uit 1673 van Constantijn Huygens genaamd "De kerk en een gedeelte van het dorp Oisterwijk". De kerk is de Petruskerk aan de Kerkstraat. Constantijn Huygens was de broer van de vermaarde wis- en natuurkundige Christiaan Huygens. De tekening betreft de toenmalige buurtschap "Kerkeynd".
AnnotatieDe Kleine Meijerij, jrg XXXIV, afl. 1, p 1 enz.
Datum["1673"]

074079 - Foto van een tekening uit 1673 van Constantijn Huygens genaamd "De kerk en een gedeelte van het dorp Oisterwijk". De kerk is de Petruskerk aan de Kerkstraat. Constantijn Huygens was de broer van de vermaarde wis- en natuurkundige Christiaan Huygens. De tekening betreft de toenmalige buurtschap "Kerkeynd".
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag