061720 - Landbouw. Jan Jonkers huwde te Udenhout met Elisabeth Robben; ze kregen zes kinderen Jan, Marie, Piet, Jana en Nolda; een jaar na de geboorte van Nolda verhuisde de familie naar Berkel-Enschot, Heikantsebaan 5; ze woonden daar 17 jaar om daarna weer naar Udenhout aan de Groenstraat te verhuizen; in 1945 brandde dit pand af; op de Heikantsebaan 5 woont nu Leo van Kasteren. - Foto's & Kaarten

Landbouw. Jan Jonkers huwde te Udenhout met Elisabeth Robben; ze kregen zes kinderen Jan, Marie, Piet, Jana en Nolda; een jaar na de geboorte van Nolda verhuisde de familie naar Berkel-Enschot, Heikantsebaan 5; ze woonden daar 17 jaar om daarna weer naar Udenhout aan de Groenstraat te verhuizen; in 1945 brandde dit pand af; op de Heikantsebaan 5 woont nu Leo van Kasteren.

Fotonummer["061720"]
PlaatsBerkel-Enschot
Straat["Heikantsebaan"]
HerkomstR. van der Loo
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingLandbouw. Jan Jonkers huwde te Udenhout met Elisabeth Robben; ze kregen zes kinderen Jan, Marie, Piet, Jana en Nolda; een jaar na de geboorte van Nolda verhuisde de familie naar Berkel-Enschot, Heikantsebaan 5; ze woonden daar 17 jaar om daarna weer naar Udenhout aan de Groenstraat te verhuizen; in 1945 brandde dit pand af; op de Heikantsebaan 5 woont nu Leo van Kasteren.
Datum["1924"]

061720 - Landbouw. Jan Jonkers huwde te Udenhout met Elisabeth Robben; ze kregen zes kinderen Jan, Marie, Piet, Jana en Nolda; een jaar na de geboorte van Nolda verhuisde de familie naar Berkel-Enschot, Heikantsebaan 5; ze woonden daar 17 jaar om daarna weer naar Udenhout aan de Groenstraat te verhuizen; in 1945 brandde dit pand af; op de Heikantsebaan 5 woont nu Leo van Kasteren.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag