045514 - Deelneemsters aan een kookcursus voor leden van de Boerinnenbond te Goirle. Foto is gemaakt achter het oude nonnenklooster aan de Bergstraat. Zittend v.l.n.r. N.N., Mina Schellekens-Van Vught, Christa Vermeer, De Brouwer- Maas, Jonkers-Brock, Cato van Erven (zus van Arnoud van Erven). Staande v.l.n.r. pastoor Peters, N.N., N.N., Van Erven - Van de Pol (vrouw van boer Pul), Adriana Vermeer-van Gorp, vrouw Lemmens (Breehees), Mie van Wezel-Swaans, Betje van Erven-Priems, Bet Bruers-Brock, Truda Brock-De Brouwer (?), Kee van Roessel, Van Puijenbroek-van Doremalen en N.N. - Foto's & Kaarten

Deelneemsters aan een kookcursus voor leden van de Boerinnenbond te Goirle. Foto is gemaakt achter het oude nonnenklooster aan de Bergstraat. Zittend v.l.n.r. N.N., Mina Schellekens-Van Vught, Christa Vermeer, De Brouwer- Maas, Jonkers-Brock, Cato van Erven (zus van Arnoud van Erven). Staande v.l.n.r. pastoor Peters, N.N., N.N., Van Erven - Van de Pol (vrouw van boer Pul), Adriana Vermeer-van Gorp, vrouw Lemmens (Breehees), Mie van Wezel-Swaans, Betje van Erven-Priems, Bet Bruers-Brock, Truda Brock-De Brouwer (?), Kee van Roessel, Van Puijenbroek-van Doremalen en N.N.

Fotonummer["045514"]
PlaatsGoirle
Straat["Bergstraat"]
Datering vanaf1930
HerkomstSchellekens, A., Goirle
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDeelneemsters aan een kookcursus voor leden van de Boerinnenbond te Goirle. Foto is gemaakt achter het oude nonnenklooster aan de Bergstraat. Zittend v.l.n.r. N.N., Mina Schellekens-Van Vught, Christa Vermeer, De Brouwer- Maas, Jonkers-Brock, Cato van Erven (zus van Arnoud van Erven). Staande v.l.n.r. pastoor Peters, N.N., N.N., Van Erven - Van de Pol (vrouw van boer Pul), Adriana Vermeer-van Gorp, vrouw Lemmens (Breehees), Mie van Wezel-Swaans, Betje van Erven-Priems, Bet Bruers-Brock, Truda Brock-De Brouwer (?), Kee van Roessel, Van Puijenbroek-van Doremalen en N.N.
Datum

045514 - Deelneemsters aan een kookcursus voor leden van de Boerinnenbond te Goirle. Foto is gemaakt achter het oude nonnenklooster aan de Bergstraat. Zittend v.l.n.r. N.N., Mina Schellekens-Van Vught, Christa Vermeer, De Brouwer- Maas, Jonkers-Brock, Cato van Erven (zus van Arnoud van Erven). Staande v.l.n.r. pastoor Peters, N.N., N.N., Van Erven - Van de Pol (vrouw van boer Pul), Adriana Vermeer-van Gorp, vrouw Lemmens (Breehees), Mie van Wezel-Swaans, Betje van Erven-Priems, Bet Bruers-Brock, Truda Brock-De Brouwer (?), Kee van Roessel, Van Puijenbroek-van Doremalen en N.N.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag