045514 - Deelneemsters aan een kookcursus voor leden van de Boerinnenbond te Goirle. Foto is gemaakt achter het oude nonnenklooster aan de Bergstraat. Zittend v.l.n.r. N.N., Mina Schellekens-Van Vught, Christa Vermeer, De Brouwer- Maas, Jonkers-Brock, Cato van Erven (zus van Arnoud van Erven). Staande v.l.n.r. pastoor Peters, N.N., N.N., Van Erven - Van de Pol (vrouw van boer Pul), Adriana Vermeer-van Gorp, vrouw Lemmens (Breehees), Mie van Wezel-Swaans, Betje van Erven-Priems, Bet Bruers-Brock, Truda Brock-De Brouwer (?), Kee van Roessel, Van Puijenbroek-van Doremalen en N.N. - Foto's & Kaarten

Deelneemsters aan een kookcursus voor leden van de Boerinnenbond te Goirle. Foto is gemaakt achter het oude nonnenklooster aan de Bergstraat. Zittend v.l.n.r. N.N., Mina Schellekens-Van Vught, Christa Vermeer, De Brouwer- Maas, Jonkers-Brock, Cato van Erven (zus van Arnoud van Erven). Staande v.l.n.r. pastoor Peters, N.N., N.N., Van Erven - Van de Pol (vrouw van boer Pul), Adriana Vermeer-van Gorp, vrouw Lemmens (Breehees), Mie van Wezel-Swaans, Betje van Erven-Priems, Bet Bruers-Brock, Truda Brock-De Brouwer (?), Kee van Roessel, Van Puijenbroek-van Doremalen en N.N.

Fotonummer["045514"]
PlaatsGoirle
Straat["Bergstraat"]
HerkomstSchellekens, A., Goirle
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDeelneemsters aan een kookcursus voor leden van de Boerinnenbond te Goirle. Foto is gemaakt achter het oude nonnenklooster aan de Bergstraat. Zittend v.l.n.r. N.N., Mina Schellekens-Van Vught, Christa Vermeer, De Brouwer- Maas, Jonkers-Brock, Cato van Erven (zus van Arnoud van Erven). Staande v.l.n.r. pastoor Peters, N.N., N.N., Van Erven - Van de Pol (vrouw van boer Pul), Adriana Vermeer-van Gorp, vrouw Lemmens (Breehees), Mie van Wezel-Swaans, Betje van Erven-Priems, Bet Bruers-Brock, Truda Brock-De Brouwer (?), Kee van Roessel, Van Puijenbroek-van Doremalen en N.N.
Datum["1930"]

045514 - Deelneemsters aan een kookcursus voor leden van de Boerinnenbond te Goirle. Foto is gemaakt achter het oude nonnenklooster aan de Bergstraat. Zittend v.l.n.r. N.N., Mina Schellekens-Van Vught, Christa Vermeer, De Brouwer- Maas, Jonkers-Brock, Cato van Erven (zus van Arnoud van Erven). Staande v.l.n.r. pastoor Peters, N.N., N.N., Van Erven - Van de Pol (vrouw van boer Pul), Adriana Vermeer-van Gorp, vrouw Lemmens (Breehees), Mie van Wezel-Swaans, Betje van Erven-Priems, Bet Bruers-Brock, Truda Brock-De Brouwer (?), Kee van Roessel, Van Puijenbroek-van Doremalen en N.N.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag