1726_012 - Affiche Tweede Wereldoorlog. Militair Gezag. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag. Verordening van de militaire commissaris van de provincie Noord-Brabant op 20 oktober 1944, nummer 2, Verordening Motortractie. Het gaat om maatregelen betreffende de aangifte en registratie van voertuigen, rijdvergunningen en de aangifte en verbruik van brandstoffen en smeerolie. Ondertekend door reserve-majoor voor algemene dienst Ir. J.B.G.M. Ridder de van der Schueren. WOII. WO2. - Foto's & Kaarten

Affiche Tweede Wereldoorlog. Militair Gezag. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag. Verordening van de militaire commissaris van de provincie Noord-Brabant op 20 oktober 1944, nummer 2, Verordening Motortractie. Het gaat om maatregelen betreffende de aangifte en registratie van voertuigen, rijdvergunningen en de aangifte en verbruik van brandstoffen en smeerolie. Ondertekend door reserve-majoor voor algemene dienst Ir. J.B.G.M. Ridder de van der Schueren. WOII. WO2.

Fotonummer["1726_012"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf20-10-1944
Herkomst1726 Plaatsingslijst van het archief van Affiches Tweede Wereldoorlog
Uiterlijke vormaffiche
OmschrijvingAffiche Tweede Wereldoorlog. Militair Gezag. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag. Verordening van de militaire commissaris van de provincie Noord-Brabant op 20 oktober 1944, nummer 2, Verordening Motortractie. Het gaat om maatregelen betreffende de aangifte en registratie van voertuigen, rijdvergunningen en de aangifte en verbruik van brandstoffen en smeerolie. Ondertekend door reserve-majoor voor algemene dienst Ir. J.B.G.M. Ridder de van der Schueren. WOII. WO2.
Datum

1726_012 - Affiche Tweede Wereldoorlog. 

Militair Gezag. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag.

Verordening van de militaire commissaris van de provincie Noord-Brabant op 20 oktober 1944, nummer 2, Verordening Motortractie. 

Het gaat om maatregelen betreffende de aangifte en registratie van voertuigen, rijdvergunningen en de aangifte en verbruik van brandstoffen en smeerolie. 

Ondertekend door reserve-majoor voor algemene dienst Ir. J.B.G.M. Ridder de van der Schueren.

WOII. WO2.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag