005058 - Deze foto werd gemaakt in café Den Engel, hoek Korvelseweg - Trouwlaan, nu, anno 2005, cafétaria Den Engel op het St. Annaplein. Op het bordje staat met krijt geschreven: "mobilisatie 1915". Staande mevr. Van der Loo-Horsten. Zittend v.l.n.r. Piet van der Loo, Miet van der Loo, getrouwd met Harry van Loon, Jo van der Loo en Jet van Casteren, dochter van de expediteur op Korvelseweg, die zou trouwen met Jo Hoeben. - Foto's & Kaarten

Deze foto werd gemaakt in café Den Engel, hoek Korvelseweg - Trouwlaan, nu, anno 2005, cafétaria Den Engel op het St. Annaplein. Op het bordje staat met krijt geschreven: "mobilisatie 1915". Staande mevr. Van der Loo-Horsten. Zittend v.l.n.r. Piet van der Loo, Miet van der Loo, getrouwd met Harry van Loon, Jo van der Loo en Jet van Casteren, dochter van de expediteur op Korvelseweg, die zou trouwen met Jo Hoeben.

Fotonummer["005058"]
PlaatsTilburg
Straat["Korvelseweg"]
WijkTrouwlaan
Datering vanaf1915
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDeze foto werd gemaakt in café Den Engel, hoek Korvelseweg - Trouwlaan, nu, anno 2005, cafétaria Den Engel op het St. Annaplein. Op het bordje staat met krijt geschreven: "mobilisatie 1915". Staande mevr. Van der Loo-Horsten. Zittend v.l.n.r. Piet van der Loo, Miet van der Loo, getrouwd met Harry van Loon, Jo van der Loo en Jet van Casteren, dochter van de expediteur op Korvelseweg, die zou trouwen met Jo Hoeben.
Datum

005058 - Deze foto werd gemaakt in café Den Engel, hoek Korvelseweg - Trouwlaan, nu, anno 2005, cafétaria Den Engel op het St. Annaplein. Op het bordje staat met krijt geschreven: "mobilisatie 1915". Staande mevr. Van der Loo-Horsten. Zittend v.l.n.r. Piet van der Loo, Miet van der Loo, getrouwd met Harry van Loon, Jo van der Loo en Jet van Casteren, dochter van de expediteur op Korvelseweg, die zou trouwen met Jo Hoeben.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag