651328 - Tilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. In verschillende zalen van de Nieuwe Koninklijke Harmonie kon men naar tentoonstellingen gaan. In de bovenzaal was er een presentatie te zien van de sectie 'Hart van Brabant' van de Nederlandse Vereniging van Belangstellenden in het Spoor- en Tramwezen (NVBS). - Foto's & Kaarten

Tilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. In verschillende zalen van de Nieuwe Koninklijke Harmonie kon men naar tentoonstellingen gaan. In de bovenzaal was er een presentatie te zien van de sectie 'Hart van Brabant' van de Nederlandse Vereniging van Belangstellenden in het Spoor- en Tramwezen (NVBS).

Fotonummer["651328"]
PlaatsTilburg
Straat["Stationsstraat"]
WijkCentrum
Datering vanaf01-10-1988
FotograafRien Siers, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingTilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. In verschillende zalen van de Nieuwe Koninklijke Harmonie kon men naar tentoonstellingen gaan. In de bovenzaal was er een presentatie te zien van de sectie 'Hart van Brabant' van de Nederlandse Vereniging van Belangstellenden in het Spoor- en Tramwezen (NVBS).
Annotatieinformatie via de heer Ben van der Veer
Huisnummer26
Datum

651328 - Tilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. In verschillende zalen van de Nieuwe Koninklijke Harmonie kon men naar tentoonstellingen gaan. In de bovenzaal was er een presentatie te zien van de sectie 'Hart van Brabant' van de Nederlandse Vereniging van Belangstellenden in het Spoor- en Tramwezen (NVBS).
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag