011349 - Heuvelstraat richting Heuvel, hoek Oude Markt. Op de hoek het 'Tilburgs Kleeding Magazijn', later het magazijn voor herenkleding 'Jong Holland'. Links het in 1665 gebouwde huis 't Swart Peert', afgebroken in 1910. Op de voorgrond een vrouw die een muts draagt uit een van de dorpen ten oosten van Tilburg (Hilvarenbeek of Moergestel). Een huifkar komt haar tegemoet. - Foto's & Kaarten

Heuvelstraat richting Heuvel, hoek Oude Markt. Op de hoek het 'Tilburgs Kleeding Magazijn', later het magazijn voor herenkleding 'Jong Holland'. Links het in 1665 gebouwde huis 't Swart Peert', afgebroken in 1910. Op de voorgrond een vrouw die een muts draagt uit een van de dorpen ten oosten van Tilburg (Hilvarenbeek of Moergestel). Een huifkar komt haar tegemoet.

Fotonummer["011349"]
PlaatsTilburg
Straat["Heuvelstraat"]
WijkCentrum
Datering vanaf1905
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingHeuvelstraat richting Heuvel, hoek Oude Markt. Op de hoek het 'Tilburgs Kleeding Magazijn', later het magazijn voor herenkleding 'Jong Holland'. Links het in 1665 gebouwde huis 't Swart Peert', afgebroken in 1910. Op de voorgrond een vrouw die een muts draagt uit een van de dorpen ten oosten van Tilburg (Hilvarenbeek of Moergestel). Een huifkar komt haar tegemoet.
Datum

011349 - Heuvelstraat richting Heuvel, hoek Oude Markt. Op de hoek het 'Tilburgs Kleeding Magazijn', later het magazijn voor herenkleding 'Jong Holland'. Links het in 1665 gebouwde huis 't Swart Peert', afgebroken in 1910. Op de voorgrond een vrouw die een muts draagt uit een van de dorpen ten oosten van Tilburg (Hilvarenbeek of Moergestel). Een huifkar komt haar tegemoet.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag