651305 - Tilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. Geflankeert door de koningen en hoofdlieden van de drie Tilburgse gilden St. Joris, St. Dionysius en St. Sebastiaan staat de loco-burgemeester van Tilburg, de heer van Eijkeren de treingasten op te wachten in het Tilburgse station. Het dak van dat station, hier deels te zien, kreeg van de Tilburgse bevolking de bijnaam 'Kroepoekdak'. - Foto's & Kaarten

Tilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. Geflankeert door de koningen en hoofdlieden van de drie Tilburgse gilden St. Joris, St. Dionysius en St. Sebastiaan staat de loco-burgemeester van Tilburg, de heer van Eijkeren de treingasten op te wachten in het Tilburgse station. Het dak van dat station, hier deels te zien, kreeg van de Tilburgse bevolking de bijnaam 'Kroepoekdak'.

Fotonummer["651305"]
PlaatsTilburg
Straat["Spoorlaan"]
WijkCentrum
Datering vanaf01-10-1988
FotograafRien Siers, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingTilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. Geflankeert door de koningen en hoofdlieden van de drie Tilburgse gilden St. Joris, St. Dionysius en St. Sebastiaan staat de loco-burgemeester van Tilburg, de heer van Eijkeren de treingasten op te wachten in het Tilburgse station. Het dak van dat station, hier deels te zien, kreeg van de Tilburgse bevolking de bijnaam 'Kroepoekdak'.
Annotatieinformatie via de heer Ben van der Veer
Datum

651305 - Tilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. Geflankeert door de  koningen en hoofdlieden van de drie Tilburgse gilden St. Joris, St. Dionysius en St. Sebastiaan staat de loco-burgemeester van Tilburg, de heer van Eijkeren de treingasten op te wachten in het Tilburgse station. Het dak van  dat station, hier deels te zien, kreeg van de Tilburgse bevolking de bijnaam 'Kroepoekdak'.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag