103616 - Brandweer. Het vast- en vrijwillig personeel bij het automaterieel genomen na afloop van een voor de Noordbrabantse Provinciale brandverbond gegeven demonstratie. vlnr: Esbach (met baard) , De Natris, Van Wees, Van Gorp, Van Raak, Jansen. - Foto's & Kaarten

Brandweer. Het vast- en vrijwillig personeel bij het automaterieel genomen na afloop van een voor de Noordbrabantse Provinciale brandverbond gegeven demonstratie. vlnr: Esbach (met baard) , De Natris, Van Wees, Van Gorp, Van Raak, Jansen.

Fotonummer["103616"]
PlaatsTilburg
Straat["Capucijnenstraat"]
WijkSt. Anna
Datering vanaf16-06-1925
HerkomstBureau voor de Statistiek en Voorlichting van de gemeente Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingBrandweer. Het vast- en vrijwillig personeel bij het automaterieel genomen na afloop van een voor de Noordbrabantse Provinciale brandverbond gegeven demonstratie. vlnr: Esbach (met baard) , De Natris, Van Wees, Van Gorp, Van Raak, Jansen.
Datum

103616 - Brandweer. Het vast- en vrijwillig personeel  bij het automaterieel genomen na afloop van een voor de Noordbrabantse Provinciale brandverbond gegeven demonstratie. vlnr: Esbach (met baard) , De Natris, Van Wees, Van Gorp, Van Raak, Jansen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag