651299 - Tilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. Close-up van de stoomlocomotief met voorop een kopie van de keerzijde van de herdenkingspenning met behalve de stoomtrein ook de wapens van de steden Breda en Tilburg erop. Onder het reclamebord van de ABN-Amro bank (rechts), een van de sponsoren van de manifestatie en links de bekende Nederlandse vlag. - Foto's & Kaarten

Tilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. Close-up van de stoomlocomotief met voorop een kopie van de keerzijde van de herdenkingspenning met behalve de stoomtrein ook de wapens van de steden Breda en Tilburg erop. Onder het reclamebord van de ABN-Amro bank (rechts), een van de sponsoren van de manifestatie en links de bekende Nederlandse vlag.

Fotonummer["651299"]
PlaatsTilburg
FotograafRien Siers, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingTilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. Close-up van de stoomlocomotief met voorop een kopie van de keerzijde van de herdenkingspenning met behalve de stoomtrein ook de wapens van de steden Breda en Tilburg erop. Onder het reclamebord van de ABN-Amro bank (rechts), een van de sponsoren van de manifestatie en links de bekende Nederlandse vlag.
Annotatieinformatie via de heer Ben van de Veer
Datum["10-1988"]

651299 - Tilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. Close-up van de stoomlocomotief met voorop een kopie van de keerzijde van de herdenkingspenning met behalve de stoomtrein ook de wapens van de steden Breda en Tilburg erop. Onder het reclamebord van de ABN-Amro bank (rechts), een van de sponsoren van de manifestatie en links de bekende Nederlandse vlag.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag