039144 - Volt, Algemeen, Groepsfoto. Waarschijnlijk een aanrijding tussen paard met kar en een Volt medewerker bij het "Uitgaan" van de Volt in 1952. Men kan zien dat het paard in bedwang wordt gehouden door enkele mensen. Bij het rechter voorwiel ligt waarschijnlijk een gewonde gezien de aandacht van enkele mensen op dit punt. Een van hen, de lange kalende man is Dr. Bruijel, destijds bedrijfsarts van Volt. - Foto's & Kaarten

Volt, Algemeen, Groepsfoto. Waarschijnlijk een aanrijding tussen paard met kar en een Volt medewerker bij het "Uitgaan" van de Volt in 1952. Men kan zien dat het paard in bedwang wordt gehouden door enkele mensen. Bij het rechter voorwiel ligt waarschijnlijk een gewonde gezien de aandacht van enkele mensen op dit punt. Een van hen, de lange kalende man is Dr. Bruijel, destijds bedrijfsarts van Volt.

Fotonummer["039144"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
Datering vanaf1952
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt, Algemeen, Groepsfoto. Waarschijnlijk een aanrijding tussen paard met kar en een Volt medewerker bij het "Uitgaan" van de Volt in 1952. Men kan zien dat het paard in bedwang wordt gehouden door enkele mensen. Bij het rechter voorwiel ligt waarschijnlijk een gewonde gezien de aandacht van enkele mensen op dit punt. Een van hen, de lange kalende man is Dr. Bruijel, destijds bedrijfsarts van Volt.
Datum

039144 - Volt, Algemeen, Groepsfoto. Waarschijnlijk een aanrijding tussen paard met kar en een Volt medewerker bij het "Uitgaan" van de Volt in 1952. Men kan zien dat het paard in bedwang wordt gehouden door enkele mensen. Bij het rechter voorwiel ligt waarschijnlijk een gewonde gezien de aandacht van enkele mensen op dit punt. Een van hen, de lange kalende man is Dr. Bruijel, destijds bedrijfsarts van Volt.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag