650885 - Udenhout, postkantoor. De namen van de mensen op de voorgrond zijn helaas onbekend. Op de luiken achter hen staat rechts: "Leve Personeel van het Postkantoor" en links "Ter herinnering aan de Mobilisatie 1914" (deel van de tekst is obscured door de milicien die ervoor staat). - Foto's & Kaarten

Udenhout, postkantoor. De namen van de mensen op de voorgrond zijn helaas onbekend. Op de luiken achter hen staat rechts: "Leve Personeel van het Postkantoor" en links "Ter herinnering aan de Mobilisatie 1914" (deel van de tekst is obscured door de milicien die ervoor staat).

Fotonummer["650885"]
PlaatsUdenhout
Straat["Kreitenmolenstraat"]
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingUdenhout, postkantoor. De namen van de mensen op de voorgrond zijn helaas onbekend. Op de luiken achter hen staat rechts: "Leve Personeel van het Postkantoor" en links "Ter herinnering aan de Mobilisatie 1914" (deel van de tekst is obscured door de milicien die ervoor staat).
Datum["1914"]

650885 - Udenhout, postkantoor. De namen van de mensen op de voorgrond zijn helaas onbekend. Op de luiken achter hen staat rechts: "Leve Personeel van het Postkantoor" en links "Ter herinnering aan de Mobilisatie 1914" (deel van de tekst is obscured door de milicien die ervoor staat).
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag