1726_040 - Affiche Tweede Wereldoorlog. Mededeling van het Militair Gezag. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag. Met nadruk wordt erop gewezen, dat men zijn verblijfplaats zonder vergunning van de betreffende autoriteiten niet mag verlaten. Zowel het zich begeven naar een andere gemeente als de terugkeer naar de oorspronkelijke woonplaats is verboden. Afkomstig van de militaire commissaris voor de Provincie. Afmeting: 65x50 cm, Drukker onbekend, 1945. WOII. WO2. - Foto's & Kaarten

Affiche Tweede Wereldoorlog. Mededeling van het Militair Gezag. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag. Met nadruk wordt erop gewezen, dat men zijn verblijfplaats zonder vergunning van de betreffende autoriteiten niet mag verlaten. Zowel het zich begeven naar een andere gemeente als de terugkeer naar de oorspronkelijke woonplaats is verboden. Afkomstig van de militaire commissaris voor de Provincie. Afmeting: 65x50 cm, Drukker onbekend, 1945. WOII. WO2.

Fotonummer["1726_040"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1945
Herkomst1726 Plaatsingslijst van het archief van Affiches Tweede Wereldoorlog
Uiterlijke vormaffiche
OmschrijvingAffiche Tweede Wereldoorlog. Mededeling van het Militair Gezag. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag. Met nadruk wordt erop gewezen, dat men zijn verblijfplaats zonder vergunning van de betreffende autoriteiten niet mag verlaten. Zowel het zich begeven naar een andere gemeente als de terugkeer naar de oorspronkelijke woonplaats is verboden. Afkomstig van de militaire commissaris voor de Provincie. Afmeting: 65x50 cm, Drukker onbekend, 1945. WOII. WO2.
Datum

1726_040 - Affiche Tweede Wereldoorlog. 

Mededeling van het Militair Gezag. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag.


Met nadruk wordt erop gewezen, dat men zijn verblijfplaats zonder vergunning van de betreffende autoriteiten niet mag verlaten. Zowel het zich begeven naar een andere gemeente als de terugkeer naar de oorspronkelijke woonplaats is verboden. 

Afkomstig van de militaire commissaris voor de Provincie.

Afmeting: 65x50 cm, Drukker onbekend, 1945.

WOII. WO2.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag